Rapid și-a dezamăgit din nou fanii, după o partidă pierdută la limită cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, după un gol marcat în prelungiri, în etapa a patra din play-off-ul SuperLigii.

Fani ai RapiduluiFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Rapid – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1, în play-off-ul SuperLigii - A patra înfrângere consecutivă

În ciuda începutului ratat de play-off, suporterii rapidiști au umplut din nou Giuleștiul și au încurajat continuu echipa în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Krasniqi a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, rămas singur cu portarul Niczuly.

În minutul 51, arbitrul Florin Andrei a acordat penalti pentru Rapid și al doilea cartonaș galben pentru Alimi, la un fault în careu asupra lui Hromada.

După analiza VAR, deciziile au fost anulate pentru ofsaid.

În primul minut al prelungirilor, Debeljuh a înscris cu o lovitură de cap, dar reușita sa a fost anulată tot pentru ofsaid, moment în care suporterii rapidiști au început să ceară demisia lui Crisiano Bergodi.

Sepsi a dat lovitura în al cincilea minut al prelungirilor, când același Gabriel Debeljuh a finalizat perfect o centrare a lui Marius Ștefănescu.

Giuleștenii rămân singura formație fără victorie în acest play-off, iar Sepsi se apropie la un singur punct de locul al cincilea.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Rapid și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 44 puncte

2. CFR Cluj – 31 p

3. Universitatea Craiova – 31 p

4. Farul – 29 p

5. Rapid – 28 p

6. Sepsi – 27 p

SuperLiga, etapa cu numărul 4 din play-off

Universitatea Craiova - Farul Constanța 1-2

CFR Cluj - FCSB 0-1

Rapid București - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

Principalele momente ale partidei:

Min 90+6: Fluier final în Giulești. Rapid ajunge la patru înfrângeri consecutive.

Min 90+5: GOOOL Sepsi. Gabriel Debeljuh deschide scorul după o centrare excelentă în fața porții a lui Ștefănescu. Sporterii Rapidului intensifică scandările la adresa antrenorului și a jucătorilor.

Min 90+1: Debeljuh înscrie cu o lovitură de cap, dar golul este anulat pentru ofsaid. Suporterii rapidiști încep să scandeze „demisia” la adresa antrenorului Cristiano Bergodi.

Min 90: De la margine s-au arătat cel puțin 6 minute de prelungiri.

Min 89: Ocazie mare Sepsi. Varga este aproape de deschiderea scorului, după o greșeală în defensiva giuleștenilor.

Min 84: Șutul lui Gabriel Debeljuh la colțul scurt este reținut de Aioani.

Min 81: Nicolae Păun părăsește terenul accidentat, după un contact dur cu rapidistul Hromada. Arbitrul nu a acordat fault și nici măcar nu a oprit inițial jocul.

Min 74: Șutul din unghi al lui Burmaz trece pe lângă poarta lui Roland Niczuly.

Min 68: Emmers îl lansează Funsho în interiorul careului, dar jucătorul Rapidului nu ajunge la minge.

Min 51: Arbitrul acordă penalti pentru Rapid și al doilea cartonaș galben pentru Alimi, după un fault asupra lui Hromada. Sistemul VAR anulează deciziile pentru o poziție de ofsaidla Hasani.

Min 46: A început repriza a doua.

Min 40+2: Fluier final al primei reprize, se intră cu scor alb la cabine.

Min 40: Deși evoluția favoriților nu se ridică la nivelul așteptărilor, suporterii rapidiști încurajează continuu echipa.

Min 27: Lovitura de cap a lui Rrahmani este reținută de portarul covăsnenilor.

Min 24: O centrare perfectă din partea dreaptă îi găsește singuri în fața porții pe Dumitrescu și Safranko, dar aceștia se încurcă între ei înaintea finalizării.

Min 12. Ocazie mare Rapid. Pasa lui Iacob l-a lăsat pe Ermal Krasniqi singur cu portarul, dar acesta a șutat extrem de slab, iar Niczuly a reținut.

Min 7: Căpitanul Rapidului Cristi Săpunaru vede cartonașul galben după o intervenție tare asupra lui Safranko.

Min 1: A început partida de pe stadionul din Giulești.

Conducerea giuleștenilor și antrenorul Cristiano Bergodi au anunțat că s-a renunțat imediat la câțiva jucători care nu s-au ridicat la nivelul așteptat.

La partida din această seară, din lotul Rapidului lipsesc Alexandru Albu, Damjan Djokovic, Mathias Kait și Jayson Papeau.

Echipele de start:

Rapid: 16. Aioani – 19. Onea, 22. Săpunaru (c), 6. Iacob, 24. Borza – 26. Oaidă, 14. Hromada – 77. Krasniqi, 8. Hasani, 27. Petrila – 9. Rrahmani. Antrenor: Cristiano Bergodi

Rezerve: 90. Drăghia – 47. Braun, 15. Cristea, 21. Grigore, 3. Bădescu, 25. Emmers, 5. Cepoi, 91. El Sawy, 7. Bamgboye, 80. Cîrjan, 11. Burmaz, 29. Gheorghe

Sepsi: 33. Niczuly (c) – 17. Oroian, 13. Ciobotariu, 4. Kecskes, 20. Dumitrescu – 6. Păun – 7. Varga, 59. Kallaku, 21. Alimi, 3. Ștefan – 18. Safranko. Antrenor: Bernd Storck.

Rezerve: 1. Moldovan – 98. Gedo, 11. Ștefănescu, 25. Oteliță, 77. Aganovic, 23. Batzula, 97. Varga, 96. Debeljuh

Partida din Giulești îl are la centru pe arbitrul Florin Andrei, ajutat la cele două manșe de Mircea Grigoriu și Adrian Vornicu. În camera VAR se vor afla Iulian Dima și Florian Vișan.