Perechea formată din Victor Cornea și Theo Arribage a ratat sâmbătă prezența în finala de dublu a turneului de categorie „ATP 250” de la Munchen.

Victor CorneaFoto: Belga / ddp USA / Profimedia

După ce în sferturi trecuseră de Marcus Daniell (Noua Zeelandă) / Philipp Oswald (Austria), scor 6-3, 7-6(1), dublul româno-francez s-a duelat în semifinale au întâlnit doi favoriți ai publicului.

Meciul a durat o oră și nouă minute, iar cuplul german format din Andreas Mies și Jan-Lennard Struff s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3.

Este pentru a doua oară în carieră când Victor Cornea ajunge într-o semifinală de turneu ATP, după cea de la Munchen (ATP 500) de anul trecut. Atunci, l-a avut alături de sârbul Nikola Cacic.

De știut:

  • Pentru performanța realizată la turneul german, Cornea și Arribage vor primi un cec la comun în valoare de 9600 de euro și câte 90 de puncte în ierarhia ATP de dublu.
  • Finala de dublu de duminică se va disputa între perechile Andreas Mies (Germania) / Jan-Lennard Struff (Germania) și Albano Olivetti (Franța) / Yuki Bhambri (India).
  • Tot sâmbătă, Jan-Lennard Struff s-a calificat și în finala de simplu a turneului, după ce l-a învins pe danezul Holger Rune.

BMW Open are loc în perioada 15-21 aprilie, pe zgură, face parte din categoria ATP 250, iar premiile totale sunt în valoare de €579,320. Campionii en-titre de la dublu sunt Alexander Erler și Lucas Miedler.