Organizatorii Transylvania Open au anunțat joi că Gabriela Ruse (146 WTA) nu va putea participa la turneul din acest an, după accidentarea suferită înainte de Australian Open.

Gabriela RuseFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Miriam Bulgaru, în locul Gabrielei Ruse la Transylvania Open

Jucătoarea care a ajuns în finala turneului din Cluj-Napoca în 2023 şi care a ţinut publicul cu sufletul la gură la fiecare meci jucat va veni totuşi la turneu pentru a se întâlni cu fanii ei.

Duminică, cei care doresc să o vadă o vor putea întâlni la BTarena la o oră care va fi anunţată ulterior pe canalele oficiale de comunicare Transylvania Open.

În urma acestei schimbări, Miriam Bulgaru va intra pe tabloul principal al Transylvania Open, iar în locul lui Bulgaru va intra, în calificări, Sara Maria Popa.

În cazul în care cel de-al patrulea wild card nu va fi solicitat de o jucătoare din top 30, acesta va fi acordat Andreei Mitu, care va intra în acest fel pe tabloul principal.

„Ne pare rău că nu o mai avem pe tabloul principal pe Gabriela Ruse la această ediţie a turneului. Gabi este foarte de iubită de public.

Anul trecut am trăit alături de ea meciuri incredibile, pline de emoţie, şi abia aşteptam să o revedem.

Dar ea va fi oricum alături de noi şi, până când o vom revedea în teren, îi urăm recuperare rapidă”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250, conform News.ro.

Trei jucătoare din România se află pe tabloul principal al Transylvania Open WTA 250: Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (84 WTA) şi Miriam Bulgaru (192 WTA).

Turneul va avea loc în perioada 5-11 februarie.