Caroline Wozniacki a anunțat că va reveni pe terenul de tenis la turneul „WTA 1000” de la Montreal, iar fratele danezei a dezvăluit rolul important pe care l-a avut Simona Halep în decizia luată de fosta lideră WTA.

Caroline Wozniacki si Simona HalepFoto: Jason Heidrich / AP / Profimedia

>> Câștigătoare de Grand Slam, revenire surprinzătoare în circuitul WTA - A lipsit trei ani și a născut doi copii

Un antrenament cu Simona Halep a făcut-o pe Caroline Wozniacki să revină în tenis

Într-un interviu pentru TV2 DK (canal de televiziune din Danemarca), Patrik Wozniacki a afirmat că sora lui a hotărât că este capabilă să revină pe teren după ce s-a antrenat alături de Simona Halep și Donna Vekic.

Campioana de la Australian Open 2018 a câștigat un set cu 6-1 în fața uneia dintre cele două jucătoare și dorește să demonstreze că poate obține rezultate importante în sportul alb și după ce a devenit mamă.

De știut:

  • Wozniacki a ocupat primul loc al clasamentului WTA timp de 71 de săptămâni, iar de-a lungul carierei a câștigat 30 de turnee (a bifat și un titlu de Grand Slam). A adunat 35 de milioane de dolari doar din premiile din tenis.
  • Caroline a devenit pentru prima dată mamă pe 11 iunie 2021, atunci când a venit pe lume micuța Olivia. În octombrie 2022, Wozniacki a anunțat nașterea celui de-al doilea copil, James. Soțul danezei este David Lee, fost jucător în NBA. Cei doi s-au căsătorit în 2019.