Calificată în sferturile de finală la Transylvania Open după una dintre cele mai importante victorii din carieră (7-6(5), 7-5 cu Ajla Tomljanovic), Jaqueline Cristian a afirmat că Dracula îi poartă noroc (aluzie la pelerina pe care o poartă la intrarea pe teren) și a precizat că își dorește să o întâlnească pe Simona Halep în următoarea rundă a competiției de la Cluj-Napoca.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A fost o luptă incredibilă, mă bucur foarte mult că am câştigat. Cred că Dracula este cel care îmi poartă noroc în această săptămână, pare că este viu noaptea. A fost o luptă bună, ştiam că Ajla este o jucătoare foarte valoroasă, iar asta face victoria mai specială. Nu mă pot gândi acum la scor, la ceea ce s-a întâmplat în meci, vreau doar să mă bucur de moment împreună cu familia şi echipa mea.

Mi-am spus atunci că am muncit foarte mult pentru a ajunge în aceste situaţii (n. r. despre cele trei mingi de meci ratate). I-am avut lângă mine pe cei din echipa mea şi de fiecare dată când aveam îndoieli mă uitat spre ei, spre antrenorul meu şi am simţit sprijinul tuturor. Mi-am spus că am muncit pentru a ajunge aici, asta a fost în mintea mea.

Am gândit pozitiv până la sfârşit şi am crezut în şansa mea. Simţeam că am jocul şi nivelul să câştig acest meci. Bineînţeles că mă aşteptam la o bătălie foarte intensă, dar am dat tot ce am putut. Am jucat acasă, am simţit sprijinul tuturor, ce pot să spun... s-au legat toate lucrurile.

Eram pregătită să joc şi setul decisiv. O dată ce am intrat pe teren nu am mai ţinut cont de nimic. Eram pregătită să câştig şi gata să fac totul pentru asta. E ceva special să obţin acest rezultat acasă, să câştig meciurile astea, mai ales cu pelerina lui Dracula. Am început aşa şi sper să o duc în acest mod până duminică" - Jaqueline Cristian la DigiSport.

Posibil duel cu Simona Halep

Jaqueline Cristian speră ca în sferturile de finală să joace împotriva Simonei Halep, cea care o va întâlni, joi, în optimile de finală, pe rusoaica Varvara Gracheva (meciul va începe după ora 18:30 și va fi transmis LiveText pe HotNews.ro).

"Mă bucur dacă va fi aşa, sigur va fi un meci foarte bun. Eu sunt gata, vreau doar să intru pe teren să mă bucur că sunt aici, în sferturi, la Cluj. Indiferent cu cine joc vreau să dau tot ce am mai bun. M-a impresionat meciul Simonei de azi. Clar de la ea ai ce să înveţi, de aia m-am şi dus să văd nivelul ei" - Jaqueline Cristian.

Jaqueline Cristian (23 ani, 105 WTA) şi-a asigurat un cec de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Simona Halep şi rusoaica Varvara Gracheva.