​Austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP, a anunţat, joi, că din cauza accidentării la încheietura mâinii drepte suferite la turneul de la Mallorca nu va putea participa la Wimbledon, dar nici la competiţiile de la Hamburg şi Gstaad.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Voi face tot ce spun doctorii pentru a mă reface cât mai curând posibil. M-au informat că aş putea fi indisponibil câteva săptămâni, dar voi face totul pentru a reveni repede pe teren. Îmi pare foarte rău că mă retrag de la trei turnee pe care le aveam în calendar: Wimbledon, Hamburg şi Gstaad. Sunt turnee foarte importante pentru mine. Apreciez toată susţinerea primită de la fani în aceste momente dificile – sunt hotărât să revin mai puternic", a scris Thiem, pe pagina sa de Instagram.

Thiem, care a abandonat marţi la Mallorca Open, unde juca direct în turul doi, a fost supus unor investigaţii supllimentare la Barcelona. Medicii au descoperit că sportivul are o problemă la încheietură care îl va împiedica să joace câteva săptămâni. Austriacul va purta o orteză la încheietura mâinii drepte timp de cinci săptămâni, după care va începe recuperarea, informează News.ro.