Roger Federer și-a anunțat fanii pe rețelele sociale despre ultima noutate, una care i-a adus bucurie. Nu este vorba despre programul de antrenamente, ci are legătură cu logo-ul său celebru RF.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marele campion elvețian a anunțat că și-a recuperat logo-ul RF de la Nike, companie care l-a realizat și care a avut contract cu Roger ani la rând.

Federer a prezentat mai multe șepci ale celor de la Uniqlo (actualul sponsor tehnic al lui Roger) cu celebrul logo pe ele.

Elvețianul a anunțat despărțirea de Nike la începutul turneului de la Wimbledon din 2018, atunci când a jucat pentru prima dată cu echipament produs de Uniqlo.

De la acel moment, Federer nu a mai putut afișa logo-ul RF, acesta fiind în proprietatea celor de la Nike.

La doi ani și jumatate distanță, elvețianul are din nou motive de bucurie: logo-ul celebru a revenit "acasă".

''După o lungă aşteptare şi o înţelegere detaliată, eu şi Uniqlo suntem extrem de încântaţi să anunţăm revenirea şepcii RF în 8 culori proaspete începând cu 8 decembrie 2020.

Şapca asta a însemnat atât de mult pentru mine şi pentru fanii mei de-a lungul anilor. Ne-a oferit o modalitate de a ne conecta vizibil şi am apreciat oportunitatea de a mă întări din această energie de susţinere"- Roger Federer pe contul personal de Instagram.

După un 2020 în care a avut probleme medicale (a fost operat la genunchi în două rânduri), Federer (39 de ani) este așteptat să revină pe teren la Australian Open 2021.