Aflată în izolare de câteva săptămâni bune, Simona Halep a povestit la Garantat 100% că este șocată de situația în care se găsește omenirea din cauza pandemiei de coronavirus și că nu se gândea nici în cel mai negru scenariu că s-ar putea ajunge la așa ceva.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru ea este un șoc situația actuală din lume

„Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată.

Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil” - Simona Halep în emisiunea Garantat 100%, de la TVR1.

Numărul deceselor provocate de coronavirus în România a urcat la 220, miercuri fiind raportate și 344 de noi cazuri, ceea ce a ridicat totalul infecțiilor cu Sars-Cov-2 la 4.761.