Nick Kygios și Gilles Simon au oferit un moment mai puțin întâlnit pe terenurile de tenis, cei doi ironizându-l, pe rând, pe Rafael Nadal. Ibericul juca la aceeași oră în turul doi de la Australian Open, pe Rod Laver Arena.

HotNews.roFoto: Hotnews

La un moment dat, australianul a fost avertizat pentru că a întârziat prea mult înainte de a servi. Enervat de reacția arbitrului de scaun, Kygios l-a adus în discuție pe Rafa (cunoscut pentru faptul că are de multe ori probleme cu timpul rezervat înainte de a servi).

Nick a imitat o parte dintre gesturile ibericului (atât de bine cunoscute după atâția ani la nivel înalt în circuit), stârnind râsete în tribune. Până și arbitrul de scaun a zâmbit.

Gestul lui Kyrgios (cunoscut pentru faptul că nu-l are deloc la inimă pe campionul spaniol) a fost copiat la puțin timp de Gilles Simon.

Australianul s-a declarat încântat de reacția adversarului său, iar meciul a continuat.

Kyrgios s-a calificat în turul trei după o victorie în patru seturi (6-2, 6-4, 4-6, 7-5) în fața lui Simon.

Nadal și Kyrgios s-ar putea întâlni în optimile de la Australian Open (dacă își vor câștiga următoarele meciuri - Nadal cu Carreno Busta, iar Kyrgios cu Khachanov).

VIDEO Cât de greu este să fii copil de mingi - Cum a reacționat Rafael Nadal după ce a făcut-o pe o fetiță să lăcrimeze de durere