Nu mai fac de ceva timp o echipă, dar Darren Cahill continuă să aibă o legătură strânsă cu Simona Halep. Astfel, antrenorul australian a oferit pe Instagram o veste foarte bună despre liderul mondial - Simona a depășit problemele de sănătate pe care le avea și se pregătește la capacitate de 100%.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Ce a postat Cahill pe Instagram

"Din câte știu, Simona nu mai are nicio problemă și se antrenează la sută la sută. Însă eu nu mai sunt acolo, iar ea are oameni grozavi care se ocupă de aceste lucruri" - Darren Cahill pe Instagram.

Probleme cu hernia de disc

Simona a început să aibă probleme chiar înaintea turneului de la Wuhan, din luna septembrie. La acel moment, Halep a anunțat că a fost diagnosticată cu hernie de disc. De atunci, liderul mondial a abandonat în primul tur la Beijing, s-a retras de la Moscova și nu a putut să joace la Turneul Campioanelor.

Cu siguranță, cel mai important rezultat din 2018 al Simonei a fost câștigarea Roland Garros-ului, primul titlu de Grand Slam din CV-ul jucatoarei noastre. Halep nu s-a descurcat deloc rău nici pe hard-ul american, în turneele pregătitoare pentru US Open: titlu la Montreal și finală la Cincinnati. De asemenea, a ajuns în finală și la Australian Open.

Titluri în carieră - 18

2018 - Shenzhen, Roland Garros, Montreal; 2017 - Madrid; 2016 - Madrid, Bucuresti, Montreal; 2015 - Shenzhen, Dubai, Indian Wells; 2014 - Doha, Bucuresti; 2013 - Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia.

Rezultatele Simonei Halep în 2018:

Beijing - turul întâi

Wuhan - turul doi

US Open - turul întâi

Cincinnati - finalista

Montreal - câștigătoare

Wimbledon - turul trei

Roland Garros - câștigătoare

Roma - finalista

Madrid - sferturi

Stuttgart - sferturi

Miami - turul trei

Indian Wells - semifinalista

Qatar Open - semifinalista

Australian Open - finalista

Shenzhen - a câștigat trofeul.

S-ar putea să te mai intereseze și: