Antrenor al Simonei Halep (n.r. alaturi de Darren Cahill) de cateva saptamani, Andrei Pavel a vorbit, marti, despre serviciul noului lider al ierarhiei WTA: "Nu e nimic nou tehnic, e doar antrenament si incredere", a precizat "Cneazul", citat de News.ro.

Simona HalepFoto: chinaopen.com.

"Si Darren (n.r. - Cahill) si eu spunem acelasi lucru (n.r. - despre serviciul Simonei Halep), dar poate un pic diferit si poate chestia asta a ajutat-o pe Simona sa aiba mai multa incredere si sa dea drumul la mana. Nu a fost o schimbare a miscarii sau ceva tehnic, a fost pur si simplu un click care s-a facut prin antrenamente si prin repetari si increderea asta a dat roade" - Andrei Pavel.

Ce zice Simona Halep despre seviciul ei

"Am lucrat foarte mult la serviciu dupa US Open, vorbind cu echipa, mi-am dat seama ca serviciul a fost punctul cel mai slab din meciul cu Sarapova si mi-au spus ca trebuie sa progresez la acest aspect. Am venit acasa si am lucrat ceva la el. Poate a contat si increderea, poate si ca am prins la serviciu, atitudinea fata de aceasta lovitura, o tratez mult mai important acum" - Simona Halep.

Dupa ce a invins-o pe Jelena Ostapenko in semifinalele de la Beijing (turneu Premier Mandatory),Simona Halep a devenit noul lider al ierarhiei feminine, detronand-o pe Garbine Muguruza, din Spania.