Florin Mergea (16 ATP la dublu) a anuntat, pe contul personal de Facebook, ca nu va mai face pereche cu Rohan Bopanna, colaborarea celor doi incheindu-se inca din acest final de an.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Doresc sa va anunt in mod oficial ca parteneriatul meu cu Rohan Bopanna a luat sfarsit, inclusiv pentru acest final de sezon. Nu voi uita ca pana in prezent cele mai bune rezultate de la intoarcerea mea in circuitul ATP au fost alaturi de Rohan. Ii multumesc pentru implicarea sa si ii doresc multe impliniri atat in cariera sa, cat si pe plan personal. Succes pe mai departe, Rohan!", a scris Mergea pe contul personal de Facebook.

Mergea si Bopanna au facut echipa incepand din aprilie 2015. Au castigat Masters-ul de la Madrid si turneul de la Stuttgart (anul trecut ambele victorii).

Au mai disputat si alte cinci finale, printre care si cea de la Turneul Campionilor (pierduta in fata lui Tecau si Rojer).

Rohan Bopanna (36 de ani - India) se afla pe locul 18 ATP in ierarhia de dublu.

Florin Mergea (31 de ani - pozitia 16 in clasamentul ATP de dublu) se afla in perioada de refacere, dupa ce a fost diagnosticat cu o afectiune a oaselor sesamoide la un picior. Jucatorul roman a castigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, alaturi de Horia Tecau. Mergea nu a putut participa la US Open din cauza accidentarii.