Norocul a ocolit-o pe Oltchim la tragerea la sorti de marti pentru grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Elevele antrenate de Radu Voina vor evolua in cea mai dificila grupa posibila, alaturi de Viborg, Hypo Viena si Dinamo Volgograd.

Tragerile la sorti au stabilit ca Oltchim va evolua in Grupa a doua, alaturi de detinatoarea titlului si campioana Danemarcei Viborg, Hypo Viena si Dinamo Volgograd, in timp ce din Grupa intai vor face parte Larvik, Krim Ljubljana, Gyor si Leipzig.

"Am picat cum nu doream, dar pana la urma indiferent de numele adversarelor, avem nevoie de victorii. Cred ca fiecare echipa gandeste asa. Nu cred ca se poate vorbi de favorite in aceasta faza, toate echipele au valoare si vor lupta pana in ultima secunda pentru calificarea in semifinale. Aceasta va fi obtinuta de echipele care vor fi mai in forma si care vor gresi mai putin", a declarat Radu Voina.

Primul meci al Oltchimului va avea loc in 6/7 februarie pe terenul celor de la Hypo Viena. In 13/14 februarie si 20-21 februarie urmand a juca doua meciuri acasa cu Dinamo Volgograd, respectiv Viborg. In 6/7 martie vor face deplasarea pentru meciul retur cu Dinamo Volgograd, iar in 13/14 martie vor juca ultimul meci de pe teren propriu, in compania celor de la Hypo. Ultimul meci din grupa principala va avea loc in 20/21 martie, pe terenul celor de la Viborg.

Pentru a se califica in semifinalele Ligii Campionilor, Oltchimul va trebui sa incheie grupa printre primele doua.