Romania a pierdut in ultima secunda partida cu Spania (scor 26-25), tricolorele fiind eliminate de la Campionatul Mondial in urma acestui rezultat. "Deziluzia este foarte mare, acum nu ne mai ramane decat sa murim frumos", a declarat, dezamagit, dupa partida cu ibericele Radu Voina.

"A fost un meci cu tensiune mare, aveam nevoie de victorie sa mergem mai departe si poate ca asta ne-a afectat. De acum va fi infernal pentru ca e o dezamagire mare. Deziluzia e foarte mare, nu ne ramane decat sa murim frumos. E usor sa vorbesc, dar eu sper sa ne putem remonta si sa terminam turneul asa cum trebuie" - Radu Voina.

Selectionerul a mai precizat ca cel mai rau ii pare pentru jucatoarele care au o varsta si pentru care Mondialul din China ar putea fi ultimul.

"Cel mai rau imi pare de jucatoarele care probabil se afla la ultimul turneu final, chiar daca ele spun ca nu s-au hotarat ce vor face. Am ratat o sansa imensa. Nici nu mai am puterea sa gandesc, nu stiu ce sa mai spun", a conchis Voina.

"Nu imi vine sa cred ca am pierdut in ultima secunda, putem spune ca a fost noroc pentru Spania" - Carmen Amariei.

Spania a invins cu 26-25 Romania, rezultat in urma caruia nationala tarii noastre a ratat sansa de a se califica in semifinale.

Rezultatele zilei in Grupa 2 Principala:

* Spania - Romania 25-26

* China - Norvegia 19-34

* Coreea de Sud - Ungaria 28-28

Clasament:

1. Spania 7 puncte (calificata)

2. Norvegia 6

3. Coreea de Sud 5

4. Romania 4 puncte (+26)

5. Ungaria 2 puncte

6. China 0 puncte.