Radu Voina s-a declarat multumit de jocul prestat de elevele sale in partida contra Chinei (victorie cu 40-19), selectionerul Romaniei fiind de parere ca acest succes categoric le-a ajutat pe fete sa treaca peste infrangerea cu Norvegia. "Cu Spania va fi in foarte greu, va conta fiecare greseala", a precizat tehnicianul.

Romania, victorie clara cu China

"Aveam nevoie de aceasta victorie, in primul rand cred ca este o victorie de moral. Chiar daca nu am jucat rau cu Norvegia, infrangerea este infrangere, si cred ca am iesit din aceasta criza morala. Astazi nu ne-am gandit la golaveraj, dar trebuia sa ne impunem intr-o anumita maniera, fetele erau in cumpana si s-au descatusat. Tivadar ne-a dat un plus in aparare", a declarat Radu Voina.

Duminica, nationala Romaniei are nevoie de un succes impotriva Spaniei, nationala care ne-a invins la Europeanul din Macedonia.

"Incepem sa ne gandim la Spania, nu este vorba de nicio revansa, e vorba de necesitatea unei victorii. Chiar daca sunt din Europa, Spania joaca altfel de handbal fata de restul Europei. Va fi un meci greu, in fata Spaniei orice greseala conteaza mult, este o echipa bataioasa", a conchis Voina.

Romania a dispus cu 40-19 de China, iar in urmatoarea partida tricolorele vor intalni duminica Spania, de la ora 15:15. Meciul va fi in direct pe Tvr1 si Live Text pe HotNews.ro.