Federatia Europeana de Handbal (EHF) a anuntat loturile oficiale ale tarilor participante la turneul final din Macedonia. Pe lista de 28 de jucatoare a Romaniei se regasesc si Ionela Stanca si Mica Bradeanu, handbaliste care si-au anuntat retragerea de la nationala.

"Lista cu cele 28 de jucatoare a fost trimisa la Federatia Europeana inainte de 15 septembrie. Nu aveam de unde sa stim ce o sa se intample. Asta este, le vom inlocui pe cele doua cu alte jucatoare din cele 28 puse pe lista. Oricum si retragerile de la nationala se fac la inceput sau la sfarsit de sezon, nu asa la mijloc. Mergem inainte!", a declarat pentru HotNews selectionerul Radu Voina.

Dupa pierderea unor jucatoare esentiale pentru nationala (Ionela Stanca, Valeria Bese, Aurelia Bradeanu), Radu Voina asteapta cu sufletul la gura si decizia Stelutei Luca. Jucatoarea Oltchimului a anuntat ca va hotari daca vine sau nu in Macedonia dupa ce va efectua un RMN. „Nu stiu daca voi merge la nationala, nu pot oferi acum un raspuns clar, nu-mi permite sanatatea. Eu imi doresc din tot sufletul sa merg la Europene, dar mai trebuie sa ma lase si hernia de disc. Din doua in doua zile ma doare spatele de crap. Vor conta mult zilele dupa partida cu Podravka. Voi merge la Viena sa repet un RMN si in functie de rezultat, voi lua o decizie”, a explicat Steluta Luca.