​FCSB întâlnește duminică Universitatea Craiova pe Arena Națională din București, acesta fiind capul de afiș al etapei cu numărul 3 din play-off-ul SuperLigii României.

Alexandru Băluță, FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Încă o lovitură pentru Universitatea Craiova după eliminarea din Cupa României

Alexandru Băluță s-a accidentat și va rata meciul cu Universitatea Craiova

FCSB are un avans de 7 puncte față de locul doi, ocupat de Universitatea Craiova, iar cele două formații se întâlnesc duminică pe Arena Națională de la ora 20:30.

Oltenii vin după eliminarea surprinzătoare din sferturile Cupei României, cu Oțelul (1-0), în timp ce gruparea roș-albastră are la dispoziție o săptămână să pregătească meciul cu echipa lui Ivaylo Petev.

Formația antrenată de Elias Charalambous a primit în schimb o veste proastă înaintea duelului cu Craiova: Alexandru Băluță s-a accidentat și va rata meciul contra fostei sale echipe, anunță as.ro.

Sursa citată menționează că la începutul acestei săptămâni, în timpul unui antrenament, jucătorul de 30 de ani cotat la un milion de euro a suferit o întindere la inghinali.

Băluţă va lipsi astfel în următoarele două săptămâni, perioadă în care liderul FCSB va evolua în Liga 1 cu Universitatea Craiova şi CFR, dueluri care pot fi decisive pentru lupta la titlul de campioană din acest sezon.

Atacantul cu cinci goluri şi şase pase decisive în acest sezon va reveni la partida cu Rapid, din ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1.

SuperLiga, clasament play-off

1. FCSB – 38 puncte

2. Universitatea Craiova – 31 *

3. CFR Cluj – 28 p *

4. Rapid București – 28 p *

5. Farul Constanța – 25 p *

6. Sepsi Sf. Gheorghe – 23 p *

* Echipele care au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.