U Craiova 1948 a sperat și în acest an la accederea în play-off-ul SuperLigii, însă momentan se află pe loc de baraj. Oltenii au pierdut primele două partide din play-out.

Jucatorii echipei U Craiova 1948Foto: Anca Tepei / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adrian Mititelu, măsuri radicale la U Craiova 1948 – Vlad Achim nu mai este căpitanul echipei

Învinsă în ultima rundă chiar în fața propriilor suporteri de Oțelul Galați, scor 1-2, U Craiova 1948 a ajuns pe loc de baraj, iar în vestiar există nemulțumiri și conflicte.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit duminică despre problemele interne și neînțelegerile dintre jucătorii români și străini.

Mai mult, fiul patronului oltenilor i-a arătat cu degetul pe jucătorii Aurelian Chițu, Juan Bauza și William Baeten, despre care afirmă cu nu dau totul la antrenamente, iar asta se vede în meciurile oficiale.

La o zi distanță, Adrian Mititelu a decis să ia măsuri, iar căpitanul Vlad Achim a fost lăsat fără banderolă.

„Jucătorii au fost nemulțumiți că antrenamentele lui Vasilică sunt prea dure. Achim e liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate. Nu mai are banderola pe mână de astăzi.

El nu era mulțumit de nimic. Un jucător foarte bun a reușit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat, și de miercuri să fie echipa de anul trecut. A intervenit capacitatea mea de mobilizare.

Poate unora le convine să retrogradăm, pentru că astfel i-am lăsa liberi la vară. Dar eu le garantez că vor juca și în Liga 2 aici, pentru că am puterea financiară să le plătesc aceleași salarii și în Liga 2” – a declarat Adrian Mititelu, conform GSP.

SuperLiga, clasament play-out

1. Universitatea Cluj 25p

2. UTA Arad 24p

3. Oțelul Galați 23p

4. FC Hermannstadt 23p

5. Petrolul Ploiești 21p (-1 meci)

6. FC Voluntari 17p

7. Poli Iași 17p

8. U Craiova 1948 16p

9. Dinamo București 15p (-1 meci)

10. FC Botoșani 14p.