Remiza de marți cu Poli Iași, scor 1-1, i-a fost fatală antrenorului Giovanni Costantino, care a fost demis de Adrian Mititelu. U Craiova 1948 va avea de joi un nou antrenor.

Marius CroitoruFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Croitoru revine pe banca celor de la U Craiova 1948

În ziua în care a anunțat despărțirea oficială de italianul Giovanni Costantino, U Craiova 1948 i-a și găsit înlocuitor în persoana lui Marius Croitoru.

Deși nu deține Licența PRO, antrenorul se va afla la a doua aventură în Bănie, după mandatul încheiat cu scandal în octombrie 2022.

Președintele lui U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, susține că în acest moment echipa are nevoie de un tehnician mai dur, așa cum este Croitoru.

„Au mai fost cazuri cu antrenori căzuți în dizgrație, care apoi au revenit la echipă. Adrian Mititelu a fost supărat și pe Napoli de opt ori, pe Rednic, Reghe, Pițurca, iată că unii pot reveni uneori.

Marius Croitoru este un antrenor puțin mai dur, iar după pedagogul Costantino, se pare că avem nevoie de mai multă duritate. Croitoru nu este un antrenor care perie jucătorii, iar patronul a considerat că este pastila de care avem nevoie acum.

Să vedem acum cu licențele pe care le are, să vedem cu derogarea. El va mai aduce pe cineva cu licență PRO.

Suntem la cinci puncte de Dinamo, dar suntem aproape și de cei de sus. E relativă și treaba asta cu retrogradarea. Diferențele nu sunt mari, suntem la câteva puncte de toate echipele, se joacă în continuare.

Nouă ne trebuie 3-4 victorii ca să stăm liniștiți. Golurile primite se bazează pe niște greșeli, am greșit foarte mult pe faza de apărare. Faza de apărare începe de la atacant, toți au greșit” – a anunțat Marcel Pușcaș, conform ProSport.

În vârstă de 43 de ani, Marius Croitoru le-a mai pregătit în carieră pe FC Botoșani și FC Argeș.