Cu două zile înainte de reluarea sezonului din SuperLigă, Rapid îl poate pierde pe Horațiu Moldovan, care s-a înțeles cu un club din Spania și este așteptat să efectueze vizita medicală și să semneze contractul.

Horațiu MoldovanFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Horațiu Moldovan, aproape de un transfer la Betis Sevilla

După prestațiile bune în poarta Rapidului și mai ales în cea a echipei naționale, încununate cu calificarea la Euro 2024, portarul Horațiu Moldovan a intrat în atenția mai multor cluburi europene.

Cu o clauză de reziliere în valoare de doar 800.000 de euro, fotbalistul are șanse mari să plece înainte de reluarea sezonului.

Spaniolii de la Betis Sevilla, locul 7 în LaLiga sunt gata să achite această sumă și s-au înțeles deja cu Moldovan pentru un contract valabil trei ani.

Portarul va încasa 50.000 de euro lunar în primul sezon, sumă care va crește cu câte 10.000 în următorii doi ani.

Deși internaționalul român este așteptat în Spania pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul, președintele Rapidului neagă o plecare iminentă a acestuia.

„Ce v-am spus, vă spun iar. Pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă, niciun mail. El a avut o perioadă de pregătire foarte bună. Sperăm să facă o partidă bună vineri. Sper să ne ajute până la finalul campionatului. Trebuie să vină o înștiințare la club.

Nu neg că nu luat legătura cu jucătorul. Cu clubul nu a luat nimeni legătura. Clauza rămâne. Nu o să fie niciun cent mai jos decât ceea ce scrie în clauză. Dacă are o ofertă bună, nu prea mai avem ce face.

Noi i-am făcut o ofertă de suspendare a acelei clauze. Sperăm să ne dea un rezultat pozitiv. Implică și o discuție financiară. Eu cred că va rămâne alături de noi. Este un jucător foarte important în vestiarul Rapidului. Acum, așteptăm. Mingea este la el” – a anunțat Daniel Niculae, pentru DigiSport.

În runda cu numărul 22 a SuperLigii, Rapid va întâlni pe teren propriu U Craiova 1948, vineri de la ora 20:00.