Formația pregătită de Mircea Rednic a condus Universitatea Craiova cu 2-0 după 7 minute, dar finalul meciului a adus o remiză. Nemulțumit de unii dintre jucătorii săi, antrenorul a anunțat că urmează despărțiri.

Mircea RednicFoto: VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia

Mircea Rednic și explicațiile după un meci pe care UTA l-a avut în mână

Încheiată cu scorul de 2-2, partida de la Arad dintre UTA și Universitatea Craiova a avut un moment culminant.

În minutul 40, la scorul de 2-0 pentru arădeni, arbitrajul video a anulat golul de 3-0 pentru UTA.

Doar câteva minute mai târziu, oltenii reușeau să reducă din diferență înainte de intrarea la cabine.

După partidă, Rednic a comentat evoluția elevilor săi și a anunțat că fotbaliștii care nu s-au ridicat la un anumit nivel vor părăsi echipa.

„Am început bine, dar cei care au intrat nu au adus plusul care trebuia. Ne-au surprins. Totuși, am avut 2-0. Dacă nu luam gol, câștigam. La gol a fost greșeala noastră. Nu se face asta. Am fost surprinși. Raul Silva merita vreo două galbene. Dacă la fiecare gol al nostru VAR-ul verifica, de ce nu au verificat și la ei? Nu o spun ca pe un reproș.

Repriza a doua a fost altfel. Ne-am apărat și am reușit să schimbăm. Jucătorii care au venit de pe margine n-au adus nimic. Dacă echilibram cu schimbările, rezultatul era altul. Stahl nu a avut curaj. De aia l-am schimbat.

Au fost ceva discuții. Azi și-au primit banii. Era o întârziere de trei săptămâni. Eu am fost de acord cu punctul lor de vedere până într-un punct. Conducătorii le-au spus că până la meciul cu Universitatea Craiova vor fi la zi. Nu uitați că s-a refăcut o echipă. Putem spune că suntem pe plus.

Mâine avem o ședință. Cei care nu s-au impus, e normal că nu are rost să îi țin. Vom lua în pozițiile unde am suferit” – a anunțat Mircea Rednic, pentru DigiSport.

După 21 de etape trecute din SuperLigă, UTA ocupă locul 12 cu 24 de puncte, primul de deasupra pozițiilor de baraj.