Malcom Edjouma a fost împrumutat de FCSB la Bari până la sfârșitul acestui sezon, însă finanțatorul vicecampioanei României a anunțat că este gata să-l readucă pe acesta la echipă și să îl joace pe poziția de vârf.

Malcom EdjoumaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gigi Becali vrea să-l readucă pe Malcom Edjouma la FCSB

Malcom Edjouma a fost lăsat de FCSB împrumut la Bari pentru acest sezon, însă mijlocașul în vârstă de 27 de ani nu a prins foarte multe minute la echipa din Serie B.

Italienii au plătit 200.000 de euro pentru a-l împrumuta până la sfârșitul acestui sezon și vor trebui să mai plătească alte 600.000 de euro pentru a-l transfera definitiv.

Cu doar 8 apariții în actuala stagiune în tricoul lui Bari, Edjouma este foarte aproape de a reveni la FCSB încă din această iarnă.

Informația a fost confirmată de finanțatorul echipei, care a anunțat că sunt șanse mari ca acesta să revină și să evolueze chiar pe postul de atacant.

„Se întoarce doar dacă vreau să-l iau, pentru că el are până în vară (n.r. împrumutul). Eu vreau să-l iau, care e treaba. Un jucător în plus strică?

Dacă se întoarce îl bag direct atacant, numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare în fața porții și dă goluri. Se lipește mingea de el, are magnet la picior.

Trebuie să ai lot numeros, trebuie să fie concurență. Eu acum trebuie să mă pregătesc de Champions League. Mai e încă o etapă, stai.” - a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În sezonul precedent, Edjouma a strâns în total 40 de apariții pentru FCSB, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere 3 pase de gol.

Un milion de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, potrivit Transfermarkt.

Clasament SuperLiga

1. FCSB 41 puncte / 20 meciuri

2. CFR Cluj 33 / 20

3. Universitatea Craiova 33 / 20

4. Rapid 32 / 20

5. Sepsi 29 / 20

6. U Cluj 29 / 20

................

13. Poli Iași 23 / 20

14. UTA 23 / 20

15. Dinamo 10 / 19

16. Botoșani 9 / 19.