După un început ezitant cu Cristiano Bergodi pe banca tehnică, Rapid a avut o serie de 12 meciuri fără înfrângere, dar accidentările lui Rrahmani, Petrila și Emmers au destabilizat formația care și-a propus ca obiectiv locurile 1-3 în SuperLigă.

Dan SucuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ermal Krasniqi, Tudor Băluță și Borisav Burmaz, doriți insistent de Rapid

Chiar dacă mai a mai rămas o etapă de disputat din acest an în SuperLigă, Rapid se grăbește să facă transferurile iernii, pentru a avea jucătorii disponibili în perioada de pregătire.

Dacă sâmbătă au anunțat achiziționarea golgheterului Albaniei, Florent Hasani, alte trei ținte importante ar putea ajunge în Giulești.

Este vorba despre kosovarul Ermal Krasniqi de la CFR Cluj, Tudor Băluță de la Farul și tânărul atacant sârb Borisav Burmaz, în prezent la Vozvodac.

Principalul acționar al celor de la Rapid, Dan Șucu, a confirmat interesul pentru Krasniqi și Băluță.

„Pot să vă confirm în mod oficial că ni-l dorim pe Băluță de la Farul. Un jucător cu un potențial uriaș, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Nu mă întrebați de sume, nu mă întrebați de negocieri, știți că îmi place să vorbesc cât mai puțin.

Ne interesează Krasniqi și Băluță, nu înseamnă însă automat că aceștia vor veni la Rapid. Există un întreg proces de negociere cu cluburile și jucătorii. Vom vedea dacă aceste transferuri se vor concretiza… Noi ne dorim.

Vrem foarte mult să ajutăm și echipa națională, vrem foarte mult jucători care să fie și eligibili pentru domnul Edi Iordănescu, astfel încât Rapidul să ajute echipa națională cu fotbaliști importanți, care să pună umărul pentru o performnață la Euro. Tipul acesta de jucători ne interesează, tineri cu potențial” – a declarat Dan Șucu, pentru Fanatik.

În ultima etapă a SuperLigii din acest an, Rapid se va deplasa pe terenul campioanei Farul Constanța, miercuri de la ora 20:30.