Într-o adevărată criză de goluri după accidentările lui Albion Rrahmani și Claudiu Petrila, Rapid a reușit primul transfer din această iarnă, un atacant kosovar din prima ligă a Albaniei.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Atacantul Florent Hasani a semnat cu Rapid - Golgheter la zi în campionatul Albaniei

După vânzarea lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită, Rapid a rămas în atac doar cu Albion Rrahmani, care însă s-a accidentat într-un meci al naționalei statului Kosovo.

Aduși de urgență, Kevin Soni și Juvhel Tsoumou au sosit nepregătiți și nu au dat satisfacție în partidele în care au fost folosiți.

Giuleștenii au anunțat sâmbătă transferul lui Florent Hasani, atacant kosovar în vârstă de 26 de ani, golgheter în ultimele două sezoane la FK Tirana în Albania.

„Rapid l-a achiziționat pe golgheterul primei ligi albaneze, Florent Hasani.

În vârstă de 26 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu Rapid.

În acest sezon, Hasani a marcat 10 goluri în 16 meciuri pentru FK Tirana, ocupanta locului 3 în Albania, oferind și trei pase de gol. De asemenea, a bifat și patru jocuri în UEFA Conference League.

În stagiunea trecută, noul jucător al Rapidului a câștigat titlul de cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide.

Hasani a îmbrăcat de 8 ori tricoul naționalei Kosovo, reușind un gol, într-o victorie cu Gibraltar (1-0). La naționala de tineret, kosovarul a marcat de trei ori în 10 partide.

Florent Hasani este cel de-al doilea jucător din Kosovo în lotul Rapidului, după Albion Rrahmani, și se va alătura lotului lui Cristiano Bergodi în cantonamentul din Antalya.” – a anunțat Rapid pe site-ul oficial.

Conform Transfermarkt, Florent Hasani este evaluat la 500.000 de euro.