​Andrea Compagno a impresionat sezonul trecut în tricoul lui FCSB, dar italianul nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor în ultima perioadă, iar Gigi Becali a afirmat că va transfera un alt atacant.

Andrea CompagnoFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrea Compagno spune că nu este afectat de criticile lui Gigi Becali

După 1-1 cu Oțelul Galați(grupele Cupei României), Gigi Becali a anunțat că doi dintre jucători nu vor mai fi titulari, iar GSP afirmă că patronul FCSB s-a referit la Andrea Compagno și Damjan Djokovic.

În sezonul precedent, Compagno a înscris 20 de goluri (5 pentru U Craiova 1948 și 15 pentru FCSB) și a ajuns pe lista preliminară a lui Roberto Mancini pentru naționala Italiei.

Andrea a punctat de doar 4 ori în această stagiune, iar după meciul cu Oțelul (a fost înlocuit la pauză) a afirmat că nu este afectat de declarațiile lui Gigi Becali.

„Pentru un atacant, golul e ca oxigenul, dar sunt și perioade așa. Important e să nu te oprești și să muncești.

Nu, nu, nu (nu-l afectează criticile lui Gigi Becali - n.r.). Nu. Deloc. Am auzit acum de la tine. Nu mă uit prea mult. Știu că patronul nostru zice așa, dar sunt sigur că va fi fericit dacă dau gol meciul viitor.

Sunt perioade din astea în cariera unui fotbalist, dar eu încerc să muncesc mult și dacă nu îmi merge bine, muncesc și mai mult. Asta e mentalitatea. Trebuie să muncesc și o să aștept momentul meu.

Toată lumea știe cum e patronul nostru. Nu depinde de mine dacă vrea să aducă un alt vârf. Dacă mâine vine la mine și zice: 'Bă, ți-am reziliat contractul', îmi iau bagajele și mă duc. Eu încerc să dau totul, să îl fac mândru. Eu trebuie să controlez ceea ce pot să controlez. La asta m-am gândit mereu” - Andrea Compagno, la Prima Sport.