FCSB venea după o serie remarcabilă, cu o singură înfrângere în ultimele opt partide din SuperLigă, dar confruntarea cu Farul le-a blocat accesul pe podium.

Mihai PintiliiFoto: Alex Grimm / AFP / Profimedia Images

Mihai Pintilii a remarcat atitudinea bună a echipei sale

Antrenorul Mihai Pintilii a lăudat la finalul meciului atitudinea jucătorilor săi și a considerat că partida s-a pierdut din cauza unor greșeli.

„Din păcate, am pierdut pe niște greșeli. Îmi pare rău pentru băieți, că au făcut un meci extraordinar. Asta e, viața merge înainte.

Nu vreau să acuz niciun jucător, nu pot să dau într-un singur jucător. Dawa a luat roșu, asta a fost, nu pot să dau într-un singur jucător. Eu mă bucur că au avut atitudine, e păcat că am pierdut punctele.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. E normal ca jucătorii să fie supărați, s-au dăruit foarte mult, și-au vărsat și eu nervii pe cineva.

Întăriri? Doar să fiu eu mai tare. Ăsta e lotul, sunt doi pe post, cine intră de pe bancă își face treaba senzațional, n-ai ce să zici.

Eu mă bucur că ei formează o familie acum, suferă toți la înfrângere, se bucură toți la victorie, nu mai sunt jucătorii aia care stăteau unii într-o parte, alții într-o parte”, a declarat Pintilii la Digisport.