După Alexandru Ișfan, Gjoko Zajkov și Basilio Ndong, Universitatea Craiova își continuă activitatea pe piața transferurilor și mai aduce încă 2 jucători sub comanda lui Eugen Neagoe.

Eugen NeagoeFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Juraj Badelj și Karlo Tomasec, noii jucătorii ai Universității Craiova

Formația din Bănie este foarte activă în această fereastră de transferuri și a mai adus încă doi jucători din străinătate sub comanda lui Eugen Neagoe.

Juraj Badelj, jucătorul croat în vârstă de 19 ani a semnat un contract valabil pe 4 sezoane și jumătate cu echipa din Bănie. El a evoluat ultima oară la juniorii echipei NK Rudes. Badelj are o înălțime de 1.90 metri și poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și pe cel de fundaș stânga.

Karlo Tomasec a semnat și el un contract pe aceeași perioadă, fiind adus de la aceeași echipă, NK Rudes. El a mai evoluat și la academia celor de la Dinamo Zagreb. La bază este fundaș central.

„Știința continuă campania de transferuri din această iarnă și își „betonează” defensiva cu două tinere talente ale fotbalului croat.

După Ișfan, Ndong și Zajkov, Universitatea Craiova a semnat cu Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani) un contract valabil pe o perioadă de 4 ani și jumătate.

Născuți amândoi la Zagreb, noii fundași centrali ai clubului nostru au venit de la formația NK Rudes și au demonstrat în meciurile amicale că merită să ajungă în Cetatea Băniei.

Le dorim mult succes în tricoul alb-albastru!” - se arată în comunicatul oficial al clubului.