Președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, le-a fost profă de sport pentru o zi unor copii de la o școală din București și i-a îndemnat pe aceștia să facă sport.

Elisabeta Lipa si copiii dornici de sportFoto: PiArt Vision

Aproape 100 de copii din București au avut parte în această săptămână de ore de sport pe care nu le vor uita, fiindcă profi de sport le-au fost mari campioni români.

Elisabeta Lipă, împreună cu câțiva mari campioni la canotaj, a predat o inedită oră de sport pe malul lacului Herăstrău, iar jucătorii de tenis de masă Andreea Dragoman și Eduard Ionescu au fost profi de sport la un liceu bucureștean.

Cele două evenimente au avut loc în cadrul acțiunii „Azi sunt Profu` tău de sport” parte a proiectului european „WoW Europe!” inițiat în România, la care participă alte nouă țări de pe continent.

"A participa la acest proiect înseamnă o mare bucurie pentru mine, deoarce mi-a plăcut întotdeauna să lucrez cu copiii, să-i învăț ce înseamnă performanța și să-i văd cum evoluează.

Faceți sport, faceți mișcare, pentru a deveni campioni sau pur și simplu oameni sănătoși", i-a îndemnat Elisabeta Lipă pe copiii de clasele 0-IV de la Școala primară „Teddy Bär” din București.