Sloane Stephens - Angelique Kerber, meci contând pentru primul tur al turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, miercuri, 20 martie, nu înainte de ora 17:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 / Digi Sport 4.

Tenis de campFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sloane Stephens (SUA, 41 WTA), care traversează un moment dificil al carierei, şi Angelique Kerber (Germania, 342 WTA), care revine în competiţii după o pauză în care a născut, se întâlnesc într-una dintre cele mai aşteptate partide ale turneului din Florida.

Sloane Stephens a debutat în noul an cu o calificare în turul trei la Australian Open, unde a fost eliminată de Anna Kalinskaya, scor 7-6, 1-6, 4-6, apoi a pierdut repede la Doha (primul tur), Dubai şi Austin (de fiecare dată turul al doilea).

Înainte de Miami Open, Sloane Stephens a ajuns în turul trei la Indian Wells, după ce a trecut de Mayar Sherif (7-5, 6-3) şi Sorana Cîrstea (6-0, 7-5), pentru a fi elimiantă de Daria Kasatkina (6-2, 4-6, 4-6).

Angelique Kerber a născut în februarie 2023, iar de la revenire a disputat cinci turnee, fără rezultate semnificative (a bifat o singură victorie, la United Cup, cu Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 7-6).

La Indian Wells, ultimul turneu la care a participat înainte de Miami Open, Angelique Kerber a avut un parcurs excelent şi a trecut de Petra Martic (6-3, 6-4), Jelena Ostapenko (5-7, 6-3, 6-3) şi Veronica Kudermetova (6-4, 7-5), pentru a pierde în optimile de finală, în faţa Carolinei Wozniacki (4-6, 2-6).

Învingătoarea partidei Sloane Stephens - Angelique Kerber o va întâlni în turul al doilea al competiţiei pe Sorana Cîrstea (România, 24 WTA), care a avut liber în prima rundă.

Cele două sportive s-au mai confruntat de şapte ori, iar Sloane Stephens o conduce pe Angelique Kerber cu 5-2 (cea mai recentă întâlnire directă a avut loc în 2021, în turul trei la US Open, când Angelique Kerber se impunea în faţa lui Sloane Stephens cu 5-7, 6-2, 6-3).

Superbet oferă cota 2,45 pentru pronosticul Total Seturi Peste 2,5: trei seturi, indiferent de câştigătoare, în meciul Sloane Stephens - Angelique Kerber.

Sloane Stephens - Angelique Kerber Peste 2,5 seturi


Cotă 2,45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol