Wolverhampton - Manchester United, meci contând pentru etapa a 22-a din campionatul Angliei, este programat, joi, 1 februarie, de la ora 22:15, pe Molineux Stadium, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Wolverhampton şi Manchester United se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 22-a din Premier League, cele două echipe, situate la mijlocul clasamentului, fiind despărţite de doar trei puncte.

Wolverhampton ocupă locul 11, cu 29 de puncte, cu 11 peste poziţiile retrogradabile, şi vine după trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Brighton, scor 0-0.

În această perioadă, echipa lui Gary O’Neil a disputat trei partide în FA Cup (Cupa Angliei): 1-1 în deplasare şi, la rejucare, 3-2 acasă cu Brentford, în turul al treilea, apoi 2-0 în deplasare cu West Bromwich Albion, echipă din Championship (liga a doua), în 16-imile de finală.

În partidele disputate pe teren propriu în acest campionat, Wolverhampton a înregistrat cinci succese, trei remize şi două eşecuri, iar golgheterul echipei este Hee-Chan Hwang, cu 10 reuşite în Premier League.

Wolverhampton este neînvinsă în ultimele şapte meciuri oficiale, disputate în toate competiţțiile (patru dintre ele în Premier League)!

Manchester United ocupă locul 9, cu 32 de puncte, la 11 distanţă de poziţiile de Champions League, şi vine după o victorie, două egaluri şi două înfrângeri în ultimele cinci etape din Premier League, iar în runda precedentă a remizat pe teren propriu cu Tottenham, scor 2-2.

La rândul ei, şi echipa lui Erik ten Hag a evoluat în acest interval în FA Cup (Cupa Angliei), 2-0 cu Wigan, echipă din League One (liga a treia), în turul al treilea, şi 4-2 cu Newport, echipă din League Two (liga a patra), în turul al patrulea, de fiecare dată în deplasare.

Manchester United are patru succese, un rezultat de egalitate şi cinci eşecuri în partidele disputate în deplasare în actuala stagiune din Premier League, iar cel mai bun marcator al echipei este Scott McTominay, cu cinci goluri în campionat.

Manchester United a obţinut un singur punct în ultimele patru meciuri disputate în deplasare (0-0 cu Liverpool), interval în care a înscris un singur gol, în înfrângerea de la Nottingham (1-2)!

În meciul din tur, disputat pe 14 august 2023, Manchester United s-a impus pe Old Trafford în faţa lui Wolverhampton cu 1-0, graţie golului marcat de Varane (76).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Wolverhampton - Manchester United.

Wolverhampton - Manchester United
X2
Cotă
1,50

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol