Juventus - Frosinone, meci contând pentru sferturile de finală din Cupa Italiei, este programat, joi, 11 ianuarie, de la ora 22:00, pe Allianz Stadium din Torino, şi va fi transmis în direct de Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Juventus, una dintre echipele care se bat pentru titlul de campioană, porneşte cu prima şansă în faţa lui Frosinone, formaţie revenită în Serie A în vara anului trecut, în ultimul meci al sferturilor de finală din Coppa Italia (se joacă o singură o manşă).

Juventus a debutat în actuala ediţie din Cupa Italiei în optimile de finală, privilegiu acordat echipelor clasate pe locurile 1-8 în precedentul campionat, fază în care a trecut pe teren propriu de Salernitana, scor 6-1.

În Serie A, echipa antrenată de Massimiliano Alegri este pe locul 2 după 19 etape, cu 46 de puncte, la doar două distanţă de liderul Inter, şi vine după patru victorii (din care una în Coppa Italia) şi un rezultat de egalitate în ultimele cinci partide oficiale, iar în cea mai recentă etapă din campionat s-a impus pe terenul celor de la Salenitana cu 2-1.

Juventus are în palmares 14 trofee ale Cupei Italiei, ultimul cucerit în 2021, după o finală cu Atalanta, scor 2-1, şi a mai pierdut de alte şapte ori în ultimul act al competiţiei, cel mai recent în 2022, 2-4 după prelungiri cu Inter.

Frosinone a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut în primul tur de Pisa (Serie B), pe teren propriu, scor 1-0, şi în al doilea de Torino, scor 2-1 în deplasare, pentru ca în optimile de finală să dea lovitura pe terenul campioanei Napoli, scor 4-0!

Echipa antrenată de Eusebio Di Francesco este pe locul 15 în Serie A, după 19 etape, cu 19 puncte, cinci peste zona poziţiilor retrogradabile, şi vine după patru eşecuri (toate în campionat) şi o victorie (în cupă) în ultimele cinci partide oficiale, iar în cea mai recentă etapă a pierdut acasă cu Monza, scor 2-3.

Frosinone nu a ajuns nici măcar o dată într-o finală din Coppa Italia, cea mai mare performanţă din istoria clubului fiind câştigarea Seriei B în sezonul 2022-2023.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în actuala stagiune din Serie A, pe 23 decembrie 2023, când Juventus s-a impus pe terenul celor de la Frosinone cu 2-1, după golurile marcate de Kenan Yildiz (12) şi Vlahovic (81), respectiv, Jaime Baez (51).

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Juventus - Frosinone.

Juventus - Frosinone


1
Cotă

1,40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol