Inter - Verona, meci contând pentru etapa a 19-a din campionatul Italiei, este programat, sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 13:30, pe San Siro din Milano, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Inter, marea favorită la titlul de campioană, porneşte cu prima şansă în faţa celor de la Verona, care se confruntă şi în această stagiune cu emoţiile retrogradării, în prima partidă de astăzi a etapei a 19-a, ultima a turului, din Serie A.

Inter este lider, cu 45 de puncte, cu două peste Juventus şi cu nouă peste rivala locală Milan, şi vine după patru victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Genoa, scor 1-1.

În această perioadă, echipa lui Simone Inzaghi a ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei Italiei, după 1-2 acasă cu Bologna, dar a acces în optimile de finală din Champions League, după ce a remizat pe San Siro cu Real Sociedad, scor 0-0, în ultimul meci din Grupa D, în care a terminat pe locul 2.

De menţionat că Inter are cel mai bun atac din Serie A, cu 42 de goluri marcate, dar şi cea mai bună defensivă, cu doar opt goluri primite, n-a mai pierdut de 12 etape (nouă victorii şi trei rezultate de egalitate), iar în ultimele patru partide de pe teren propriu nu a primit gol.

În partidele disputate pe teren propriu în acest sezon din Serie A, Inter a înregistrat şapte succese, un egal şi un eşec, iar golgheterul echipei şi al campionatului este Lautaro Martinez, cu 15 reuşite.

Verona ocupă locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Serie A, cu 14 puncte, tot atâtea câte are însă şi Cagliari, care este pe 18, şi vine după un eşec în etapa precedentă, 0-1 acasă cu Salernitana, ajungând, astfel, la o victorie, două remize şi două eşecuri în ultimele cinci partide din campionat.

Verona, care anul trecut s-a salvat de la retrogradare doar după un baraj disputat cu Spezia (au avut acelaşi număr de puncte la finalul sezonului), are al doilea cel mai slab atac din Serie A, cu doar 15 goluri marcate (doar Empoli stă mai prost la acest capitol, cu 10 goluri înscrise în 18 etape).

Î

n ultimele 16 etape din în Serie A, Verona a câştigat o singură dată, 2-0 pe teren propriu cu Cagliari, iar în rest a înregistrat cinci remize şi 10 înfrângeri.

Echipa lui Marco Baroni a adus doar cinci puncte din deplasare în acest campionat, după o victorie, două egaluri şi şase înfrângeri, iar cel mai bun marcator al ei este Cyril Ngonge, cu cinci goluri în Serie A.

În sezonul trecut, Inter s-a impus în ambele partide cu Verona, 1-0 pe teren propriu, în tur, şi 6-0 în deplasare, în retur (Inter are şase victorii consecutive şi este fără înfrângere în duelurile directe cu Verona de mai bine de 30 de ani).

Superbet oferă cota 1,20 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Inter - Verona.

Inter - Verona


1
Cotă

1,20

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol