Poli Iaşi - FCSB, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul României, este programat, marţi, 19 decembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Emil Alexandrescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Poli Iaşi şi FCSB, două echipe în formă, dar cu obiective diferite, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 21-a din SuperLiga.

Poli Iaşi este pe locul 13, cu 20 de puncte, la doar un punct în urma celor de la Voluntari şi FCU 1948 Craiova, echipe aflate pe ultimele poziţii care asigură menţinerea în SuperLiga, şi vine după o victorie, trei remize şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 2-2 (a revenit de la 0-2).

Echipa antrenată de Leo Grozavu a pierdut o singură dată în ultimele nouă partide din SuperLiga, dar în acest interval a bifat şase rezultate de egalitate şi doar două succese.

În meciurile disputate pe teren propriu în această ediţie de campionat, Poli Iaşi a înregistrat două victorii, cinci egaluri şi trei eşecuri, iar golgheterul echipei este Alin Roman, cu şapte reuşite în SuperLiga.

FCSB ocupă locul 1, cu 41 de puncte, cu opt mai multe decât CFR Cluj şi Universitatea Craiova, şi vine după trei succese, un rezultat de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri din SuperLiga, iar în etapa precedentă s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Hermannstadt, scor 3-0.

De menţionat că echipa antrenată de Elias Charalambous are cel mai bun atac din campionat, cu 35 de goluri marcate, dar şi cea mai bună apărare, cu 19 goluri primite.

FCSB este lider şi într-o ierarhie a partidelor disputate în deplasare în actuala stagiune din SuperLiga, cu şase victorii, trei remize şi un eşec, iar cel mai bun marcator al echipei şi al campionatului este Darius Olaru, cu 10 goluri.

În meciui din tur, disputat pe 20 august, în etapa a 6-a, FCSB s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi, cu 2-1, după golurile marcate de Oct. Popescu (44) şi Olaru (68), respectiv, Vaşvari (79).

Superbet oferă cota 1,20 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Poli Iaşi - FCSB.

Poli Iași - FCSB


X2
Cotă

1,20

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol