Betis Sevilla - Glasgow Rangers, meci contând pentru etapa a 6-a a Grupei C din Liga Europa, este programat, joi, 14 decembrie, de la ora 22:00, pe Estadio Benito Villamarin, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Betis Sevilla (9 puncte) şi Glasgow Rangers (8 puncte) se întâlnesc într-un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei, într-o grupă din care mai fac parte Sparta Praga (7 puncte) şi Aris Limassol (4 puncte).

Betis Sevilla este lider în Grupa C şi va termina pe locul 1 cu o victorie în faţa lui Glasgow Rangers sau cu un rezultat de egalitate, cu condiţia ca Sparta Praga să nu câştige la scor partida de la aceeaşi oră, din deplasare, cu Aris Limassol (spaniolii au acum avantajul golaverajului, +3 faţă de 0 al cehilor); cu o înfrângere poate în cel mai rău caz să continue în play-off-ul preliminar de dinaintea optimilor de finală din Conference League.

Betis Sevilla, echipă antrenată de Manuel Pellegrini, se află într-o formă bună, cu o singură înfrângere în ultimele 10 partide oficiale: în LaLiga a remizat în cea mai recentă etapă pe teren propriu cu Real Madrid, scor 1-1, şi este pe locul 7 după 16 etape, cu 26 de puncte, la opt distanţă de poziţiile de Champions League, iar în Cupa Spaniei s-a calificat în turul al treilea după 2-0 în deplasare cu Villanovense (liga a patra).

Glasgow Rangers este în aceeaşi situaţie, cu menţiunea că dacă în cazul unei victorii va câştiga grupa şi va juca direct în optimile de finală ale competiţiei, în cazul unui egal sau al unui eşec va merge în play-off-ul preliminar din Europa League sau, dacă Sparta Praga se impune pe terenul lui Aris Limassol, în play-off-ul preliminar din Conference League.

Glasgow Rangers, echipă antrenată de Philippe Clement, trece de asemenea printrun moment favorabil, fiind fără eşec de 10 meciuri oficiale (opt victorii şi două remize): este pe locul 2 în Scottish Premier League după 17 etape, cu 37 de puncte, la cinci în urma liderului Celtic, dar mai are o restanţă de disputat, iar în cea mai recentă etapă din campionat s-a impus acasă în faţa lui Dundee FC, scor 3-1 (duminică va juca finala Cupei Ligii, pe Hampden Park, cu Aberdeen).

În partida din tur, disputată pe 21 septembrie, pe Ibrox Park, Glasgow Rangers s-a impus în faţa celor de la Betis Sevilla cu 1-0, graţie golului marcat de Sima (67).

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Betis Sevilla - Glasgow Rangers.

Betis Sevilla - Glasgow Rangers


1X
Cotă

1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol