Celta Vigo - Cadiz, meci contând pentru etapa a 15-a din campionatul Spaniei, este programat, luni, 4 decembrie, de la ora 22:00, pe Estadio Municipal de Balaidos, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Orange Sport 3 şi Prima Sport 5.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Celta Vigo şi Cadiz, aflate în lupta pentru evitarea retrogradării, încheie etapa a 15-a din LaLiga cu un adevărat duel al supravieţuirii, cele trei puncte fiind vitale pentru fiecare dintre cele două echipe.

Celta Vigo este pe locul 18, cu doar opt puncte, la trei în urma celor de la Mallorca şi Cadiz, echipe aflate pe ultimele poziţii care asigură menţinerea în LaLiga (locurile 16 şi, respectiv, 17), şi vine după două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri din campionat (în etapa precedentă a remizat în deplasare cu Valencia, scor 0-0).

În acest interval, echipa antrenată de Rafael Benitez a câştigat o singură partidă, în primul tur din Copa del Rey - Cupa Spaniei, scor 4-0 pe terenul lui Toreano, echipa din liga a şasea, iar după disputa cu Cadiz va juca în turul al doilea, tot în deplasare, cu Sestao, echipă din liga a treia.

Celta Vigo nu a câştigat nici măcar un meci din cele şapte jucate acasă în acest campionat, înregistrând trei egaluri şi patru înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei este Jorgen Strand Larsen, cu patru goluri în LaLiga (galicienii nu au mai cunoscut victoria în ultimele zece etape).

Cadiz ocupă locul 17, cu 11 puncte, cu trei peste adversara de astăzi, Celta Vigo, aflată pe prima poziţie retrogradabilă (locul 18), iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Mallorca, scor 1-1 (are tot două egaluri şi trei eşecuri în ultimele cinci partide din LaLiga).

Echipa antrenată de Sergio Gonzalez a jucat, la rândul ei, în această perioadă, în primul tur din Copa del Rey - Cupa Spaniei, în care a trecut în deplasare de Badalona, echipa din liga a cincea, doar după penalty-uri, cu 4-2 (a fost 0-0 după 90 şi, respectiv, 120 de minute), şi va juca în turul al doilea pe terenul celor de la Arandina, echipă din liga a patra.

În partidele disputate în deplasare în acest sezon din LaLiga, Cadiz a bifat două remize şi cinci eşecuri, iar golgheterii echipei sunt Chris Ramos şi Darwin Machis, fiecare cu câte trei reuşite în campionat (andaluzii au cel mai slab atac din LaLiga, cu doar 11 goluri marcate, cu trei mai puţine decât Celta Vigo).

În ediţia trecută de campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să câştige pe teren propriu, Celta Vigo, în tur, cu 3-0, iar Cadiz, în retur, cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Celta Vigo - Cadiz.

Celta Vigo - Cadiz PsF1


Cotă 1,45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol