Barcelona - Wisla Plock, meci contând pentru etapa a 8-a a Grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin, este programat, joi, 23 noiembrie, de la ora 21:45, la Palau Blaugrana, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Orange Sport 1 şi Prima Sport 3.

Minge de handbalFoto: George Tsartsianidis | Dreamstime.com

Barcelona poate face încă un pas spre Final Four cu o victorie în faţa modestei Wisla Plock, care încearcă, la rândul ei, să prindă în ultimul moment un loc în sferturile de finală ale EHF Champions League.

Barcelona, echipă antrenată de Carlos Ortega, este pe locul 1 în Grupa B, cu 12 puncte, la egalitate cu a doua clasată, Veszprem, iar în etapa precedentă s-a impus în deplasare, chiar în faţa celor de la Wisla Plock, scor 28-25.

Barcelona a cucerit al 13-lea titlu consecutiv în Spania (în actuala ediţie este lider după 11 etape, cu 10 victorii şi o remiză), din cele 30 pe care le are în total, alături de 27 de Cupe ale Spaniei, 18 Cupe ale Ligii şi 24 de Supecupe ale Spaniei, şi are în palmares 11 trofee ale Ligii Campionilor, cele mai multe din istorie, ultimul cucerit în 2022 (în ediţia trecută a terminat pe locul 3).

Deşi i-a pierdut în vară pe croatul Luka Cindric (ajuns la Dinamo Bucureşti), francezul Ludovic Fabregas (Veszprem) şi pe portarul spaniol Gonzalo Perez de Vargas (Kiel), catalanii se bazează în continuare pe vedete ca Melvyn Richardson, Dika Mem (al doilea marcator al competiţiei, cu 47 de goluri), Aleix Gomez, Jonathan Carlsbogard sau Timothey N’Guessan.

Wisla Plock, echipa antrenată de spaniolul Xavi Sabate (un catalan născut chiar la Barcelona care este şi selecţionarul naţionalei masculine a Cehiei), ocupă locul 7 în grupa B, cu doar două puncte (la patru distanţă de locul 6, ultimul care permite disputarea sferturilor de finală), iar în cea mai recentă etapă a pierdut acasă, în faţa catalanilor, scor 25-28 (are o singură victorie până acum).

Vicecampioana Poloniei (a terminat pe locul 2, după Kielce) joacă şi în acest sezon în Liga Campionilor în baza unui wild-card, după ce, la ediţia precedntă, la debutul în competiţie, a ajuns în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Magdeburg.

Wisla Plock are în palmares şapte titluri (ultimul cucerit în 2011) şi 12 cupe naţionale (s-a impus în ultimele două ediţii), iar pe plan european cea mai mare performanţă este participarea în play-off-ul EHF European Cup din 2022, când a terminat pe locul 3 (a fost învinsă în semifinale de Benfica, 19-26, şi s-a impus în finala mică, 27-22 cu Nasice).

Superbet oferă cota 1,70 pentru pronosticul Total Goluri Peste 58,5: cel puţin 59 de goluri, indiferent de rezultatul final, în meciul Barcelona - Wisla Plock.

Barcelona - Wisla Plock Peste 58,5 goluri


Cotă 1,70


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Sursa foto: Dreamstime.com