West Ham United - Olympiakos, meci contând pentru etapa a 4-a a Grupei A din Liga Europa, este programat, joi, 9 noiembrie, de la ora 22:00, pe London Stadium, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

West Ham United (şase puncte) şi Olympiakos (patru puncte) se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide ale Grupei A, din care mai fac parte Freiburg (şase puncte) şi Backa Topola (un punct), în condiţiile în care primele două clasate se califică pentru optimile de finală din Europa League.

West Ham United conduce grupa, cu şase puncte, acumulate după două victorii şi o înfrângere, 3-1 pe teren propriu cu Backa Topola, 2-1 în deplasare cu Freiburg şi 1-2 pe terenul celor de la Olympiakos.

Echipa lui David Moyes a terminat stagiunea precedentă din Premier League pe locul 14, din 20, dar a acces în Europa League după ce a câştigat Conference League, după 2-1 cu Fiorentina în finala disputată la Praga.

În actuala ediţie a campionatului intern, „ciocănarii” ocupă locul 12, cu 14 puncte, după 11 etape, la opt puncte distanţă de locurile europene şi la tot atâtea de cele retrogradabile, iar în cea mai recentă etapă a pierdut pe terenul celor de la Brentford, scor 2-3, la doar câteva zile după ce a eliminat-o pe Arsenal din EFL Cup (Cupa Ligii Angliei), scor 3-1, pe teren propriu, în optimile de finală ale competiţiei.

West Ham United are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri oficiale, dar în cupele europene nu a mai pierdut pe teren propriu din mai 2022, 1-2 contra lui Eintracht Frankfurt în semifinalele din Europa League.

Olympiakos este pe locul 3 în grupă, cu patru puncte strânse după un succes, un egal şi un eşec, 2-3 acasă cu Freiburg, 2-2 în deplasare cu Backa Topola şi 2-1 pe teren propriu cu West Ham United.

Echipa antreantă de spaniolul Diego Martinez ocupă locul 2 în Super Liga Elada, cu 21 de puncte, după 10 etape, la patru puncte în urma liderului Panathinaikos, iar în cel mai recent meci de campionat a pierdut acasă în faţa celor de la PAOK Salonic, scor 2-4 (prima înfrângere în campionat după patru victorii consecutive).

Echipe probabile

West Ham United: Fabianski - Kehrer, Mavropanos, Ogbonna, Emerson - Fornals, Socucek - Kudus, Ward-Prowse, Benrahma – Ings.

Olympiakos: Paschalakis - Rodinei, Retsos, Porozo, Quini - Camara, Hezze - Podence, Fortounis, Masouras - Kaabi.

Superbet oferă cota 1,67 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul West Ham United - Olympiakos.

West Ham United - Olympiakos 1

Cotă 1,67


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol