Universitatea Craiova - FCU 1948 Craiova, meci contând pentru etapa a 15-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Universitatea Craiova şi FCU 1948 Craiova se întâlnesc în derby-ul oraşului şi al Olteniei, într-un moment în care ambele echipe trec prin perioade dificile, din cauza lipsei de rezultate, a instabilităţii la nivelul băncilor tehnice şi a tensiunilor din interiorul celor două cluburi.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 22 de puncte, la nouă puncte în urma liderului FCSB şi cu doar două puncte mai multe decât Farul, echipa de pe locul 7, primul sub linia de play-off, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri în ultimele cinci meciuri din campionat (în etapa precedentă a pierdut în deplasare cu Rapid, scor 0-2).

În această săptămână, echipa antrenată de Corneliu Papură a jucat în Cupa României, competiţie în care s-a impus pe terenul celor de la UTA cu 1-0, într-o partidă din etapa a 2-a a Grupei D (este pe locul 2, cu patru puncte, tot atâtea câte are şi Voluntari, care ocupă locul 1).

Universitatea Craiova are patru succese, o remiză şi un eşec în cele şase partide disputate în actualul sezon pe teren propriu, iar cel mai bun marcator al echipei este Jovan Markovic, cu patru goluri în SuperLiga.

FCU 1948 Craiova ocupă locul 13 (poziţie de baraj), cu 14 puncte, cu unul mai puţin decât UTA, care este pe locul 12, ultimul care asigură menţinerea în SuperLiga, şi cu patru mai multe decât Dinamo, aflată pe locul 15, primul direct retrogradabil în Liga 2, iar în ultimele cinci etape a înregistrat două remize şi trei eşecuri (a pierdut ultimul meci din campionat, 2-3 pe teren propriu cu UTA).

Echipa antrenată de italianul Giovanni Constantino a jucat în această săptămână, la rândul ei, în Cupa României, reuşind să câştige partida din deplasare cu Zalău, din etapa a 2-a Grupei C (este pe locul 3, cu patru puncte, tot atâtea câte au şi primele două clasate, Oţelul Galaţi şi FCSB).

FCU 1948 Craiova a bifat două victorii, un egal şi trei înfrângeri în cele şase meciuri din deplasare în acest campionat, iar golgheterul echipei şi al campionatului (la egalitate cu Dan Nistor de la U Cluj) este Aurelian Chiţu, cu opt reuşite în SuperLiga.

În sezonul regulat al ediţiei trecute de campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să câştige pe terenul rivalei, Universitatea Craiova în tur, cu 2-1, şi FCU 1948 Craiova în retur, cu 2-0.

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Universitatea Craiova - FCU 1948 Craiova.

Universitatea Craiova - FCU 1948 Craiova PsF1


Cotă 1,50


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol