UTA - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 3-a a Grupei D din Cupa României, este programat, miercuri, 1 noiembrie, de la ora 18:00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

UTA (trei puncte) şi Universitatea Craiova (un punct) se întâlnesc într-un meci de care pe care într-o grupă din care mai fac parte Voluntari (trei puncte), Tunari (un punct), Gloria Buzău (niciun punct) şi Farul (nicun punct), în condiţiile în care primele două clasate se califică în sferturile de finală ale competiţiei.

Partida dintre UTA şi Universitatea Craiova se dispută la Oradea, pe Stadionul Iuliu Bodola, deoarece la Stadionul Francisc Neuman din Arad au loc lucrări de schimbare a gazonului.

UTA a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut în play-off de Dumbrăviţa (liga 2), în deplasare, scor 1-0, după care s-a impus în primul meci din Grupa D, scor 2-1 pe terenul celor de la Gloria Buzău (Liga 2).

În SuperLiga, echipa antrenată de Mircea Rednic este pe locul 12, cu 15 puncte după 14 etape, iar în ultimele trei runde a înregistrat o victorie şi două rezultate de egalitate (în cel mai recent meci din campionat s-a impus în deplasare cu FCU 1948 Craiova, scor 3-2).

„Mai mult ca sigur şi ei se concentrează pe Cupa României, pentru că au început să piardă teren în lupta pentru titlu. Avem doar de câştigat, din punct de vedere financiar, ca imagine şi mai ales că avem un parcurs bun în ultima perioadă”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA.

UTA va juca în ultimul meci din grupă cu Voluntari, pe teren propriu, pe 6 decembrie.

Universitatea Craiova a intrat în competiţie direct în faza grupelor, iar în prima partidă din Grupa D a terminat la egalitate, 1-1 în deplasare cu Tunari (Liga 2).

Echipa antrenată de Dragoş Bon suferă şi în SuperLiga, acolo unde ocupă locul 4, cu 22 de puncte după 14 etape, iar în ultimele trei runde a înregistrat o remiză şi două înfrângeri (a pierdut cel mai recent meci din campionat, scor 0-2 în deplasare cu Rapid).

Universitatea Craiova va juca în ultimul meci din grupă cu Farul, pe teren propriu, pe 6 decembrie.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în etapa a 6-a din SuperLiga, pe 18 august, când Universitatea Craiova s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la UTA cu 3-0 (Baiaram 8, Al. Creţu 58, Screciu 88).

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul UTA - Universitatea Craiova.

UTA - Universitatea Craiova
X2
Cotă
1,25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol