Crystal Palace - Tottenham, meci contând pentru etapa a 10-a din campionatul Angliei, este programat, vineri, 27 octombrie, de la ora 22:00, pe Selhurst Park, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Crystal Palace şi Tottenham deschid etapa a 10-a din Premier League cu un derby de tradiţie al Londrei, cele două echipe urmând să se întâlnească într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din acest week-end.

Crystal Palace este pe locul 11, cu 12 puncte, la şapte în urma locurilor europene şi la opt peste cele retrogradabile, şi vine după o victorie, două remize şi două înfrângeri în ultimele cinci partide de campionat, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul celor de la Newcastle, scor 0-4.

În acest interval, echipa lui Roy Hodgson a fost eliminată în turul al treilea din EFL Cup (Cupa Ligii Angliei), după 0-3 în deplasare cu Manchester United, pe care avea să o învingă în campionat, patru zile mai târziu, tot pe Old Trafford, scor 1-0 (singurul succes din ultimele şase meciuri oficiale).

Crystal Palace nu s-a descurcat prea bine în meciurile disputate acasă în acest sezon, acolo unde a bifat o victorie, două egaluri şi un eşec, iar cel mai bun marcator al echipei este Odsonne Edouard, cu patru goluri în campionat.

Tottenham ocupă locul 1, cu 23 de puncte,cu două mai multe decât Arsenal şi Manchester City, şi vine după o serie de patru victorii şi o remiză în ultimele cinci partide din Premier League, iar în ultima etapă s-a impus pe teren propriu, scor 2-0 cu Fulham (echipă în faţa căreia a pierdut acum o lună, în deplasare, în turul al doilea din EFL Cup, 1-1 după 90 de minute - nu se joacă prelungiri - şi 3-5 după penalty-uri).

Ange Postecoglou, care a preluat echipa în această vară, a devenit antrenorul cu cel mai bun început în Premier League din istorie, fiind primul care acumlează 23 de puncte în primele nouă etape (şapte victorii şi două remize).

Tottenham are trei succese şi două rezultate de egalitate în partidele disputate în acest campionat pe terenuri străine, iar golgheterul echipei este Son Heung-Min, cu şapte reuşite în Premier League.

În ediţia trecută de campionat, Tottenham s-a impus în ambele meciuri cu Crystal Palace, 4-0 în tur, în deplasare, şi 1-0 în retur, pe teren propriu.

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Crystal Palace - Tottenham.

Crystal Palace - Tottenham
X2
Cotă
1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol