CFR Cluj - Oţelul, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul României, este programat, luni, 23 octombrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi Oţelul încheie etapa a 13-a din SuperLiga cu un meci în care gazdele pornesc cu prima şansă la victorie, dar oaspeţii, deşi sunt o echipă nou promovată, au demonstrat deja că sunt foarte greu de învins.

CFR Cluj este pe locul 2, cu 26 de puncte, şi vine după o serie de trei victorii, o remiză şi o înfrângere în ultimele cinci partide de campionat, iar în etapa precedentă a terminat la egalitate, în deplasare, cu Dinamo, scor 1-1 (cu doar trei zile mai devreme câştigase restanţa cu Sepsi, pe teren propriu, scor 3-0).

Echipa antrenată de Andrea Mandorlini a debutat şi în Cupa României, competiţie în care a câştigat primul meci din Grupa B, 3-0 în deplasare cu Alexandra (Liga 2).

CFR Cluj este lider într-un clasament al partidelor disputate în acest sezon pe teren propriu, cu cinci victorii şi o remiză (golaveraj 12-2), iar cel mai bun marcator al echipei este Philip Otele, cu cinci reuşite în SuperLiga. De altfel, singurele înfrângeri stagionale ale ardelenilor au fost înregistrate în Bucureşti, 0-1 cu FCSB şi, respectiv, 1-3 cu Rapid.

„Oţelul este o echipă care în urmă cu mulţi ani a fost campioana României, ştiu că Dorinel Munteanu e un antrenor foarte bun. Oţelul a făcut un sezon bun, dar noi suntem CFR Cluj şi vom da totul pentru a câştiga”, a declarat Andrea Mandorlini.

Oţelul ocupă locul 10, cu 14 puncte, iar în ultimele cinci partide din SuperLiga a bifat două victorii, două rezultate de egalite şi un eşec, iar în etapa precedentă a pierdut pe teren propriu, în faţa campioanei Farul, scor 0-1 (primul eşec după nouă meciuri în campionat).

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu merge excelent în Cupa României, acolo unde, după ce a trecut în play-off de FC Bacău (Liga 3), scor 3-1 în deplasare, a câştigat şi primul meci din Grupa C, scor 4-1 ăe terenul celor de la Zalău (Liga 3).

Oţelul este neînvinsă în partidele disputate în acest sezon în deplasare, cu o victorie şi patru rezultate de egalitate, iar golgheterul echipei este Alexandru Pop cu cinci reuşite în SuperLiga. De menţionat că cele două înfrângeri din campionat au venit la Galaţi, 0-2 cu FCSB şi 0-1 cu Farul.

„Avem un meci foarte greu cu o multiplă campioană a României, dar mergem să ne jucăm şansa noastră. Sunt convins că şi CFR Cluj va avea un meci foarte greu cu noi. Ne dorim puncte, suntem pe un drum bun”, a declarat Dorinel Munteanu.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2014-2015 a campionatului, când CFR Cluj s-a impus în ambele meciuri cu Oţelul, 1-0 în tur, în deplasare, şi tot 1-0 în retur, pe teren propriu.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul CFR Cluj - Oţelul.

CFR Cluj - Oţelul 1

Cotă 1,42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol