FCSB - Voluntari, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul României, este programat, duminică, 22 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB, liderul la zi din SuperLiga, are prima şansă la victorie în partida cu Voluntari, o echipă care trece prin momente dificile, fiind clasată în zona locurilor de baraj.

FCSB este pe locul 1, cu 29 de puncte, cu trei mai multe decât CFR Cluj, care va juca luni, acasă cu Oţelul, şi cu şase peste Rapid, care a evoluat deja, 2-2 în deplasare cu UTA, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Botoşani, scor 1-0 (a noua victorie a sezonului).

FCSB vine după o serie de trei succese şi două remize în ultimele cinci meciuri din SuperLiga, interval în care a debutat şi în Cupa României, acolo unde a câştigat prima partidă din Grupa C, 2-0 în deplasare cu Bihor.

Pe teren propriu, echipa antrenată de Elias Charalambous a înregistrat în acest sezon patru victorii şi un rezultat de egalitate, iar cel mai bun marcator al echipei este Darius Olaru, cu şase goluri în SuperLiga (FCSB are cel mai bun atac din campionat, cu 25 de goluri marcate, la egalitate cu CFR Cluj şi Rapid).

Voluntari ocupă locul 13, cu 12 puncte, şi n-a mai câştigat de opt etape (trei egaluri şi cinci înfrângeri), mai precis de la victoria de acasă cu Rapid (scor 2-1), iar în runda precedentă a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 0-0 (ilfovenii au cea mai slabă apărare din SuperLiga, cu 23 de goluri încasate).

Echipa antrenată de Ilie Poenaru a dat însă lovitura în Cupa României, competiţie în care, după ce a trecut cu 2-1 în play-off de Şelimbăr, în deplasare, a învins-o pe teren propriu pe Farul, campioana la zi a României, în primul meci din Grupa D, scor 2-0.

În partidele disputate pe terenuri străine în acest sezon, Voluntari a bifat un succes, un rezultat de egalitate şi trei eşecuri, iar golgheterii echipei sunt George Merloi (absent pentru o lungă perioadă din cauza unei accidentări grave) şi Adam Nemec, fiecare cu câte trei goluri în campionat.

În sezonul regulat din ediţia trecută de campionat, cele două echipe au remizat în tur, pe Arena Naţională scor 1-1, pentru ca, în retur, FCSB să se impună pe terenul celor de la Voluntari cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FCSB - Voluntari.

FCSB - Voluntari 1

Cotă 1,42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol