FCU 1948 Craiova - Hermannstadt, meci contând pentru etapa a 12-a din campionatul României, este programat, vineri, 6 octombrie, de la ora 18:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCU 1948 Craiova şi Hermannstadt deschid etapa a 12-a din SuperLiga cu un meci extrem de echilibrat, între două echipe care şi-au propus accederea în play-off.

FCU 1948 Craiova este pe locul 10, cu 12 puncte, la doar trei în urma celor de la Petrolul, echipa de pe locul 6, ultimul care garantează prezenţa în play-off, şi o aşteaptă pe Hermannstadt după doar şase puncte obţinute din două victorii în ultimele cinci meciuri din campionat.

În etapa precedentă, echipa condusă de Florin Drăgan şi Dan Vasilică (antrenor în actele oficiale este Paul Răducan) a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-2 (a doua înfrângere la rând în SuperLiga), după ce cu doar câteva zile înainte terminase la egalitate cu Dinamo, în deplasare, scor 1-1, în primul meci din Grupa C a Cupei României.

În partidele disputate în acest sezon pe teren propriu, FCU 1948 Craiova a bifat două victorii şi patru eşecuri, iar cel mai bun marcator al echipei din Bănie este Aurelian Chiţu, cu şase goluri în SuperLiga.

Hermannstadt ocupă locul 5, cu 15 puncte, şi are o serie de nouă meciuri fără înfrângere, şapte în campionat (o victorie şi şase remize) şi două în Cupa României 8un succes şi un egal), iar în cea mai recentă etapă din campionat a remizat pe teren propriu cu Rapid, scor 1-1.

În acest interval, echipa antrenată de Marius Măldărăşanu a trecut în play-off-ul din Cupa României de Unirea Slobozia, în deplasare, scor 5-2, iar în primul meci din Grupa A a competiţiei a remizat acasă cu Sepsi, scor 1-1.

În cele cinci meciuri jucate în deplasare în acest sezon, Hermannstadt a înregistrat un succes, trei egaluri şi un eşec, iar golgheterul echipei din Sibiu este Daniel Paraschiv, cu şase reuşite în SuperLiga.

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în ediţia trecute de campionat: în sezonul regulat au remizat în Bănie, în tur, scor 1-1, pentru ca, în retur, Hermannstadt să se impună acasă cu FCU 1948 Craiova, scor 1-0, în timp ce, în play-out, la Sibiu, s-a înregistrat un nou rezultat de egalitate, 0-0.

Superbet oferă cota 1,60 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul FCU 1948 Craiova - Hermannstadt.

FCU 1948 Craiova - Hermannstadt 1X

Cotă 1,60


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol