FCSB - U Cluj, meci contând pentru etapa a 11-a din campionatul României, este programat, luni, 2 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB, echipă aflată pe val, pleacă favorită în faţa celor de la U Cluj, o formaţie care încă este departe de aşteptări, într-un meci care încheie etapa a 11-a din SuperLiga.

FCSB, principala candidată la titlul de campioană în acest sezon, este lider cu 25 de puncte după 10 meciuri, iar în etapa precedentă s-a impus cu 5-2 în deplasare, în faţa lui Sepsi, a patra partidă consecutivă fără înfrângere, în toate competiţiile (trei succese şi o remiză), toate disputate în deplasare!

La mijlocul săptămânii trecute, echipa antrenată de Elias Charalambous a bifat prima victorie şi în Grupa C din Cupa României, scor 2-0 pe terenul celor de la FC Bihor, echipă care activează în Liga 3.

FCSB are cea mai bună ofensivă din SuperLiga, cu 22 de goluri marcate în această stagiune, dar şi cea mai bună defensivă, cu nouă goluri încasate, la fel ca şi cei de la Oţelul (a marcat de cel puţin două ori în cinci din ultimele şapte înfruntări cu caracter oficial).

De menţionat că FCSB s-a impus pe linie în cele patru partide disputate în acest campionat pe teren propriu, iar cel mai bun marcator al echipei şi al campionatului este Darius Olaru, cu şase goluri în SuperLiga (la egalitate cu Albion Rrahmani de la Rapid, Daniel Paraschiv de la Hermannstadt şi Aurelian Chiţu de la FCU 1948 Craiova).

Gigi Becali a anunţat că la meciul cu U Cluj, Florinel Coman va fi folsit ca atacant central, în timp ce Octavian Popescu va evolua în banda stângă: „Asta e cea mai mare întrebare, la care se va răspunde în meciul cu U Cluj. Așa va fi! Să vedem dacă funcţionează”.

U Cluj a început să urce în clasament după revenirea ca antrenor a lui Ioan Ovidiu Săbaău, dar chiar şi aşa a acumulat doar 11 puncte în cele 10 partide disputate până acum, iar în etapa precedentă a remizat acasă cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Ardelenii au jucat şi ei în Cupa României la mijlocul săptămânii trecute, când s-au impus cu 3-1 în Ghencea, în faţa celor de la Steaua, într-un meci contând pentru Grupa B.

U Cluj este neînvinsă în acest sezon în deplasare, acolo unde a bifat două victorii şi trei rezultate de egalitate, iar cel mai bun marcator al echipei este Dan Nistor, cu cinci reuşite în campionat.

„Au anumite slăbiciuni pe care trebuie să le exploatăm la maximum. Sper să nu îi prindem într-o formă foarte bună. Nu trebuie să ai teamă că joci cu FCSB, chiar dacă au jucători de echipa naţională. Sunt mulţi foarte buni”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

În meciurile din sezonul regulat ale campionatului trecut, cele două echipe au remizat în tur, în Capitală, scor 1-1, pentru ca în retur, U Cluj să se impună în faţa celor de la FCSB cu scorul de 2-1.

Superbet oferă cota 1,38 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul FCSB - U Cluj.

FCSB - U Cluj PsF1


Cotă 1,38


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol