Universitatea Craiova - UTA Arad, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat vineri, 18 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Universitatea Craiova, aflată în plină formă de la revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, şi UTA Arad, care încă se caută sub comanda lui Mircea Rednic, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 6-a din SuperLiga.

Universitatea Craiova este pe locul 2, cu 11 puncte, fiind una dintre cele trei echipe neînvinse în acest sezon (alături de FCSB şi Sepsi), având şi cel mai bun atac din campionat (opt goluri marcate).

Oltenii par să fi găsit cheia succesului, iar de la revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică au bifat cu un egal (1-1 pe terenul celor de la CFR Cluj) şi două victorii (1-0 acasă cu Hermannstadt şi 4-1 în deplasare cu Poli Iaşi).

Alex Mitriţă, readus şi el la echipă, de la New York City FC (în ultima perioadă a jucat, sub formă de împrumut, la Al Ahli Jeddah, PAOK Salonic şi Al Raed Buraidah), este omul decisiv al celor de la Universitatea Craiova, cu un gol, un penalty scos şi trei pase decisive.

"Trebuie să fim atenţi, UTA e o echipă dificilă, în componenţa căreia sunt jucători care pot face diferenţa dacă au spaţii. În plus, are şi un antrenor cu mare experienţă. Din partea noastră vor avea tot respectul, dar ne dorim mult să facem un joc bun care să ne aducă trei puncte", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

UTA ocupă locul 12, cu doar patru puncte, dar echipa antrenată de Mircea Rednic a disputat doar patru meciuri, cel din deplasare, cu Farul Constanţa, din etapa a 5-a, fiind amânat.

Arădenii au obţinut prima victorie a sezonului abia în partida din etapa a 4-a, scor 1-0 acasă cu Poli Iaşi, după ce în primele trei runde bifaseră o remiză şi două înfrângeri, în condiţiile în care au deschis scorul în fiecare din cele patru meciuri disputate!

"Din cinci etape, în patru am jucat vineri şi nu ne avantajează deloc. Poate aveam şanse să-l facem şi pe noul atacant dacă am fi jucat sâmbătă sau duminică, dar trebuie să ne descurcăm în orice condiţii", a declarat Mircea Rednic, anunţând transferul lui Aleksandar Vucenovic, un atacant austriac de origine sârbă care a evoluat ultima oară în Cipru, pentru Enosis Neon Paralimni.

În campionatul precedent, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat, iar Universitatea Craiova a câştigat ambele meciuri cu UTA, 2-1 în deplasare, în tur, şi tot 2-1 pe teren propriu, în retur.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Universitatea Craiova - UTA.

Universitatea Craiova vs UTA Arad 1
Cotă 1,40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol