FCU 1948 Craiova - Voluntari, meci contând pentru etapa a 5-a din campionatul României, este programat, vineri, 11 august, de la ora 20:30, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCU 1948 Craiova şi Voluntari deschid etapa a 5-a din SuperLiga cu o partidă în care se întâlnesc două dintre cele mai interesante echipe ale campionatului.

FCU 1948 Craiova a bifat primele puncte abia în etapa precedentă, 1-0 în deplasare cu Botoşani, după ce pierduse pe linie în primele trei runde, 1-3 cu FCSB 8a), 0-1 cu Sepsi (d) şi 3-4 cu U Cluj (a).

În aceste condiţii, Nicolae Dică nu mai este sigur de postul de antrenor principal, iar misiunea sa este tot mai dificilă, mai ales că întâlneşte un adversar aflat pe val, plus că galeria tocmai a anunţat că nu va mai susţine echipa până la o decizie finală în cazul palmaresului istoric disputat cu Universitatea Craiova.

„Obiectivul este acela de a intra în play-off. Avem toate condiţiile, dar trebuie să jucăm ca o echipă, nu individual. Noi ne dorim ca suporterii să vină alături de echipă. Dacă vom reuşi să facem rezultate pozitive, cu siguranţă vor veni lângă noi”, a declarat Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCU 1948 Craiova.

Voluntari începe etapa a 5-a de pe locul 2, acolo unde a ajuns după trei victorii, 2-1 cu Botoşani (a), 2-0 cu Petrolul Ploişeti (d) şi 2-1 cu Rapid (a), şi o înfrângere, 1-4 cu Farul Constanţa (d).

Ilfovenii mizează în continuare pe colaborarea perfectă dintre Marin Dună, antrenorul din acte al echipei, şi Ilie Poenaru, antrenorul de facto, dar care nu poate da indicaţii în timpul meciurilor pentru că nu deţine licenţa Pro.

„Ne cunoaştem de foarte mult timp, nu cred că vom da sfaturi diferite, ne înţelegem din priviri. Noi chiar lucrăm cot la cot. Noi respectăm regulamentul, muncim şi sperăm să avem rezultate”, a declarat Marin Dună.

Cele două echipe s-au confruntat de patru ori în campionatul trecut, de două ori în sezonul regulat, când fiecare dintre ele a câştigat pe teren propriu, FC U 1948 Craiova cu 2-1 şi Voluntari cu 1-0, o dată în play-out, scor 3-3 în Bănie, şi în meciul eliminatoriu pentru barajul de Conference League, pe Stadionul Ion Oblemenco, atunci când scorul a fost din nou 3-3, iar oltenii s-au impus la penalty-uri.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul FCU 1948 Craiova - Voluntari.

FCU 1948 Craiova - Voluntari 1X

Cotă 1,42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol