20 de titluri de campioni! 17 ca jucători, 3 din postura de antrenori, 5 titluri de golgheteri sunt în vitrina virtuală a celor 7 ambasadori și influenceri Superbet care imediat după stabilirea țintarului sezonului regular din ediția 2023-2024 din SuperLiga și-au dat pronosticurile pentru 5 subiecte de maxim interes.

Noul sezon din SuperLiga 2023-2024Foto: Superbet

Cu care și cu câți dintre ei ești de acord?

Prima întrebare: pe cine vezi campioana din SuperLiga 2023-2024?

Ioan Andone și Florin Răducioiu dau pe FCSB drept campioană. Echipa care a fost vicecampioană în 7 dintre cele 8 ediții disputate în actualul format competițional!

Rapid e dată campioană de Robert Niță și Stelea.

Dănciulescu crede că Farul își va apăra titlul în vreme ce Gică Craioveanu consideră că Universitatea Craiova va deveni campioană!

Ilie Dumitrescu amână un răspuns clar: FCSB, Farul, Rapid, Craiova cu Mitriță, sunt mai multe echipe care se vor bate la titlu, nu pot spune în procent mai mare ceva sigur. Depinde și de preocuparea lor de a se întări. Dar ele sunt echipele care se vor bate la titlu în sezonul următor.

Cea mai bună ofertă de pariuri și cote pentru primele două etape din sezonul 2023-2024 din SuperLigă e aici

A doua întrebare: cine crezi că va fi golgheterul din SuperLiga 2023-2024?

Compagno (Ioan Andone), Dugandzic (Gică Craioveanu), Alibec (Dănciulescu și Stelea), au fost răspunsurile date pe loc. Răducioiu a dezvoltat: Aș zice Dugandzic din nou, pt ca imi place foarte mult jucătorul acesta, cred că repetă, ca Immobile, ceva îmi spune ca poate face asta. Robert Niță are doi nominalizați, Nemec și Dugandzic.

Ilie Dumitrescu vine cu această perspectivă: „Trebuie să vedem, că depinde și de ultima zi de transferuri, cum vor arăta loturile exact. În orice caz, să vedem dacă Alibec va rămâne, dacă Louis Munteanu va continua, dacă Andrea Compagno va continua. Dugandzici a avut un sezon foarte bun. Va fi o bătălie interesantă.

Am ajuns și la întrebarea referitoare la calificatele în viitorul Play-Off din SuperLiga 2023-204. Cine vor fi cele 6 echipe?

FCBS, Rapid, Farul, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt prezențe constante în predicțiile ambasadorilor și influencerilor. Pentru locul 6 se luptă Petrolul (dată de Dănciulescu), voluntari (dată de Robert Niță), Dinamo (dată de Răducioiu), U Cluj (dată de Craioveanu), FC U Craiova 1948 (dată de Ioan Andone), Sepsi (dată de Stelea).

Dar echipa revelație în sezonul 2023-2024 din SuperLiga?

Nume surpriză, cu excepția lui Sepsi, nominalizată de Bogdan Stelea, echipe care în premieră ar străluci în actuala strictă a campionatului. FC U Craiova 1948, în care crede Ioan Andone, U Cluj, pe care Craioveanu o vede că va depăși toate așteptările de la ea, Danciugol merge pe cei de la Petrolul Ploiești. Răducioiu crede în Dinamo, iar Robert Niță crede că Voluntari va fi formația care va surprinde. Mister Ilie Dumitrescu merge pe un nume care își propune titlu: Rapid.

Ultima întrebare: care e jucătorul care va avea cea mai importantă creștere în ceea ce privește prezența și importanța în joc, respectiv, cota de piață?

Ioan Andone îl nominalizează pe Barza de la Farul., Gică Craioveanu, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu îl văd pe Mazilu. Dănciulescu pe Ahmed Bani, Robert Niță are vrea un jucător Under 21 și spune că merită să urmărim generația care va încerca să ne califice la Europeanul de Tineret din 2025. Bogdan Stelea nominalizează pe marele absent de la Europeanul de tineret, Dina Grameni.

Noul sezon din SuperLiga începe vineri 14 iulie.

Inspiră-te pentru primele tale bilete de pariuri pe noua ediție, direct din Super Social, în aplicația Superbet

GO SUPER

Conținut susținut de Superbet