​Duminica aceasta sunt programate meciurile din turul sferturilor în Liga Campionilor la handbal feminin. Pentru fanii români, e motiv de fericire, asta pentru că două echipe sunt pregătite să îi facă fericiți și mândri: Rapid și CSM. Oricare ar fi rezultatele, susținătorii sunt 100% alături de jucătoare – iar acesta poate fi ingredientul secret pentru victorii.

Superfetele de la Rapid și CSM București forțează calificarea braț la braț în Final Four​Foto: superbet.ro

Meciurile beneficiază de SuperAvantaj. Află detaliile!

Fă minuni, Rapid!

După SuperCalificarea în sferturi bifată de giuleștence, în tabăra alb-vișiniilor pare că totul este posibil. În ochii fanilor, jucătoarele sunt mai mult decât niște sportive. Sunt adevărate supereroine, cu puteri care întrec cu mult capacitatea de înțelegere a oamenilor simpli.

Primul meci din dubla de foc se joacă pe 30 aprilie în București, urmând ca returul, programat pe 6 mai, să se desfășoare în “cuibul viperelor”, în Norvegia. În actualul sezon din Liga Campionilor, giuleștencele au făcut parte din grupa B, pe care au terminat-o pe locul 4 (la egalitate de puncte cu Esbjerg). Astfel, au trebuit să treacă un nou hop către sferturi: turul și returul cu Krim Ljubljana. Și au reușit, susținerea fanilor din ultimul act al dublei manșe contând decisiv.

Kristiansand este un adversar redutabil pentru Rapid, asta pentru că și-au adjudecat, în ultimele două sezoane, trofeul Ligii Campionilor. Nu va fi ușor pentru elevele lui Kim Rasmussen să le facă față viperelor, dar nici imposibil. Dacă vor reuși să treacă cu bine în Final Four, giuleștencele ar bifa o bornă istorică – una care ar face toate inimile alb-vișinii să bată mai tare, la unison.

Toate cotele Superbet pentru Rapid – Kristiansand sunt aici!

Își ia CSM revanșa?

În mai 2022, tigroaicele au jucat dubla cu Team Esbjerg, însă nu au reușit calificarea în semifinale. Anul acesta, au șansa să își ia revanșa și să ajungă în penultimul act al SuperCompetiției europene. E o încântare pentru fanii handbalului feminin din România ca țara noastră să fie reprezentată de două SuperEchipe în Liga Campionilor, iar motorul echipelor sunt chiar ei – susținătorii. Pentru CSM, experiența meciurilor la nivel înalt poate fi suficientă pentru a porni din postura de favorită.

Partea bună este că tigroaicele sunt deja familiarizate cu stilul de joc al danezelor, după dubla din sezonul trecut. În plus, au avut-o colegă pe Line Jørgensen Myers timp de trei sezoane. Line a semnat cu CSM la începutul lui 2015, alăturându-se formației din vara aceluiași an, și a câștigat, alături de echipa din Capitală, trofeul Ligii Campionilor în sezonul 2015/16, trei cupe ale României și trei titluri în campionat. Cea mai frumoasă amintire a ei rămâne câștigarea Ligii Campionilor alături de CSM. Line este și cetățean de onoare al orașului București, iar lista punctelor comune dintre CSM și Esbjerg continuă. Marit Malm Frafjord este o altă jucătoare care le-a fost alături tigroaicelor în sezonul 2017 – 2018. Din 2018, Frafjord a jucat pentru Esbjerg.

Acum, este clar. Echipa din Capitală vrea revanșa și este într-o SuperFormă care îi permite să viseze la rezultate de top. Elevele lui Adi Vasile au și avantajul de a juca returul, programat pe 7 mai, acasă, unde toți fanii vor putea să le susțină. Și chiar să le facă drumul spre Final Four mai ușor.

Cotele Superbet pentru meciul Esbjerg – CSM sunt aici!

Conținut susținut de Superbet