​CFR Cluj - FCSB, meci contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a 3-a din play-off, fiecare dintre cele două echipe având ca obiectiv victoria, pentru a nu pierde contactul cu liderul Farul Constanţa.

CFR Cluj este pe locul 2, cu 34 de puncte, şi încă nu a reuşit să câştige în play-off, având două egaluri în primele două etape, 2-2 acasă cu Rapid şi 1-1 în deplasare cu Universitatea Craiova.

Totuşi, ardelenii vin după o calificare în semifinalele Cupei României, după ce au trecut acasă de FC Argeş cu 1-0, graţie unui gol înscris de Krasniqi în minutul 89.

Echipa lui Dan Petrescu are zece victorii, un egal şi patru înfrângeri în meciurile disputate pe teren propriu în această ediţie de campionat, iar cel mai bun marcator al ardelenilor este Rangelo Janga, cu nouă goluri în SuperLiga.

„Presiunea este maximă, trei puncte contează aici faţă de campionatul regulat. Va fi un meci care pe care! E un derby, sunt echipele de pe primele două locuri în ultimii şase ani. FCSB arată foarte bine. Mie mi se pare că sunt în formă foarte bună. Arată foarte bine echipa, dar nici o echipă nu e perfectă, au şi ei problemele lor”, a spus Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

FCSB ocupă locul 3, cu 33 de puncte, iar în play-off a înregistrat o remiză, 1-1 acasă cu Universitatea Craiova, şi o victorie, 2-1 în deplasare cu Sepsi.

FCSB a bifat zece victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în partidele disputate în acest sezon în deplasare, iar golgheterul echipei şi al campionatului este Andrea Compagno, cu 17 reuşite în SuperLiga.

„V-am spus de săptămâna trecută că toate meciurile vor fi foarte grele. CFR Cluj este o echipă foarte bună, mai ales acasă. Dar vom merge să câştigăm. Ştim că va fi greu şi că jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem pe un drum bun, venim după o victorie, ţinta este să luăm cele trei puncte”, a spus Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB.

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare dintre ele câştigând pe terenul adversarei, CFR Cluj pe Arena Naţională, cu 1-0, pe 15 decembrie 2022 (Janga 69), iar FCSB, la Cluj-Napoca, cu 1-0, pe 5 februarie 2023 (Edjouma 88).

Superbet oferă cota 1,63 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul CFR Cluj - FCSB.

CFR Cluj - FCSB
X2
Cotă
1,63

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol