Arenteiro - Atletico Madrid, meci contând pentru turul al doilea din Cupa Spaniei, este programat, joi, 22 decembrie, de la ora 22:00, pe Estadio de Espinedo, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia

Arenteiro şi Atletico Madrid se întâlnesc într-unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din această fază a competiţiei, partida de astăzi fiind pentru gazde cea mai importantă din istoria clubului.

Arenteiro, club localizat în Carballino, o localitate de nici 14.000 de locuitori din provincia Ourense, este lider în Grupa 1 din Segunda Division RFEF (liga a patra a Spaniei), după ce în stagiunea precedentă a terminat pe locul 10 din 18 echipe.

Alb-verzii sunt antrenaţi de Rogelio Gomez Fernandez, alias Gelucho, şi au pierdut un singur meci în acest sezon, 0-1 pe teren propriu cu Compostela, dar vin după o serie contradictorie de rezultate, cu două victorii, două egaluri şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri.

Arenteiro a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut surprinzător în primul tur de Almeria, echipă din LaLiga, scor 2-0.

Atletico Madrid, marea favorită a meciului de astăzi, a jucat un singur amical în pauza prilejuită de disputarea CM 2022 din Qatar, 4-2 în deplasare cu Ponferradina, iar în ultima partidă oficială a trecut cu 2-0, tot în deplasare, de Almazan (liga a cincea), în primul tur din Cupa Spaniei (Correa 35, Joao Felix 63).

Diego Simeone, antrenorul madrilenilor, nu se va baza pe cei trei campioni mondiali, Angel Correa, Nahuel Molina şi Rodrigo de Paul, dar va menaja cu siguranţă şi alţi titulari obişnuiţi în vederea meciurilor din LaLiga.

De altfel, în campionat, Atletico Madrid ocupă doar locul 5, cu 24 de puncte după 14 etape, la 13 în urma liderului FC Barcelona, dar la egalitate cu Athletic Bilbao, echipa de pe locul 4, ultimul care asigură prezenţa în UEFA Champions League.

În ultimele şase meciuri din LaLiga, Atletico Madrid a înregistrat două victorii, două egaluri şi două înfrângeri, perioadă în care a fost eliminată din Liga Campionilor.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul Pauză/Final 2/2: oaspeţii să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Arenteiro - Atletico Madrid.

Arenteiro - Atletico Madrid 2/2


Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol